2013. február 3., vasárnap

Miss Makulátlan 2013 - 2. rész

 
- Erre nem vennék mérget kisasszony - szólalt meg Cathy mellett a sötét idegen.
- Higgye el nekem, lemerném fogadni, hogy most is az életben elért dolgaival kérkedik - forgatta a lány a pezsgőspoharat a kezében - Nem is akartam eljönni, hogy őszinte legyek.
- De mégis itt van.
- Csak a főnököm miatt – rántotta meg csupasz vállait Cathy - Steven szerint ha, megkapom Miss Makulátlan szerepét, az nagyot lendítene a pályámon. Az már más dolog, hogy soha nem voltak nagy álmaim a modellkedéssel kapcsolatban...
- Hm... – bólogatott a sötét alak.
Pár perccel később, mikor a kora nyári este már kezdett hűvössé válni, Cathy az utolsó korty pezsgőjét gyorsan felhörpintette, majd a csendesen nézelődő férfi felé fordult.
- Mindig ilyen titokzatos? - kérdezte a lány összeszorított szemekkel, remélve, hogy úgy jobban ki tudja venni a férfi arcának körvonalait.
- Nem vagyok titokzatos - hallatszott egy halk nevetés a másik féltől, majd az erkély korlátjáról felegyenesedve visszaindult a hatalmas bálterembe - Kezd hűvös lenni – fordult hátra és Cathy végre tisztán láthatta a férfit. Fekete öltönyt viselt, amit pár extra kiegészítővel egészített ki. Haja szőkésbarna, oldalt rövidre nyírt, arca borostás. Hatalmas barna szemei kisfiússá tették arcát, de ez mit sem rontott az egész lényén, a kisugárzásán. Mindent összevetve, igazán vonzó jelenség volt.
- Igen, elég hűvös van – hadarta Cathy zavartan, mikor rájött, hogy tátott szájjal nézte a férfit – Köszönöm, hogy izé, meghallgatott – mondta és villámgyorsan berobogott a férfi mellett a terembe.
Az italpulthoz érve felkapott egy újabb pohár pezsgőt és a tömegben tekintetével Stevent kereste. Kellemetlenül érezte magát, és Miss Makulátlan szerepe sem érdekelte különösebben. Híretlen a terem másik végében megpillantotta főnökét, majd mikor tekintetük összeakadt, egyből megindultak egymás felé.
- Fogok egy taxit és hazamegyek – mondta Cathy és lerakta üres poharát az arra sétáló pincér tálcájára.
- Rendben, rendben, pihend ki magad holnapra! – bólogatott nagyokat Steven – Reggel érted megyek, kilencre legyél készen – adta ki parancsba és már faképnél is hagyta a lányt.

Másnap reggel Cathy álmosan, fájó fejjel ült sminkasztala előtt.
- Nem ártott volna egy uborkapakolás – húzogatta enyhén karikás szemeit – Steven meg fog ölni – sóhajtott és homlokát az asztalra döntötte – Nem akarok menni... – dörmögte szinte érthetetlenül, mikor megcsörrent a telefonja.
- Igen? – szólt bele még mindig kedvtelenül.
- Itt Steven. Egy óra múlva ott vagyok érted, legyél kész, nem akarok várni!
- Szuper...
- Ennyire ne legyél lelkes. Meg fogod nyerni Miss Makulátlan szerepét! - mondta magabiztosan Steven.
- Szuper.
- Nem sokára ott vagyok, gyere le, ne nekem keljen fölmennem érted.
- Értem, értem, szia - tette le a lány a telefont.
Az apró székről felállva nyújtózott egyet és hatalmas szekrénye előtt állt meg. Biztosra vette, hogy Steven egy sokat sejtető ruhát választana neki, de mivel nem volt itt, így nyugodtan bújt bele kedvenc farmerébe és fekete ujjatlan felsőjébe.
- Este elmaradt az uborkapakolás? – nézte rosszallóan Steven a karikákat a lány szeme alatt, mikor beszállt az autóba.
- Elfelejtettem – csukta be maga mögött Cathy a fekete Ford ajtaját.
- Nem akarom elhinni, hogy nem volt egy csinosabb ruhád – rázta mérgelődve kopaszodó fejét.
- Steven, inkább menjünk... – forgatta zöld szemeit a lány.
- Ez így akkor sem jó – dörmögött tovább a férfi.
Kilenc előtt pár perccel érkeztek Bill Kaulitz hatalmas irodaháza elé. A kocsiból kiszállva Cathy elgyötört arccal nézte az ég felé nyújtózó épületet.
- Hányadikra megyünk? - nézett a főnökére.
- Nyugodj meg kedvesem van lift. Nem fog tökre menni a formás lábad - gúnyolódott Steven.
A márványozott előtérben a portához mentek, ahol a portán üldögélő hölgy fölvezényelte őket a 27. emeletre.
Alig telt el fél óra és Cathyt máris behívták az első próbafelvételek elkészítéséhez. Rutinosan mozgott és mosolygott tökéletesen a közeli képek készítésénél. Steven a háttérből mutogatott neki (mint ahogy az összes fotózásán) a tőle megszokott furcsa módon. A képek elkészültével behívták a következő lányt, Steven és Cathy pedig a pár emelettel feljebb lévő kávézóban vártak az eredményhirdetésre. Dél körül szóltak nekik és többi kószáló modellnek, hogy Bill Kaulitz nemsokára elmondja az eredményeket, ezért fáradjanak át az Üvegterembe.
A földtől a plafonig érő ablakoknak hála az egész terem nyári napfényben úszott. Szebbnél szebb lányok álldogáltak menedzserükkel és várták türelmetlenül a végső eredményeket. Percekig még szöszmötölés és beszélgetés zaja visszhangzott a teremben, aztán kinyílt a hatalmas tölgyfaajtó és mindenki elhallgatott. Cathy kíváncsian kukucskált lábujjhegyen a tömegből mikor hírtelen megpillantotta azt a férfit, aki tegnap csak úgy az erkélyen mellé szegődött. A lány tágra nyílt szemekkel figyelte az eseményeket; ahogy a férfi bevonul, majd a terem közepén, az emelvényre fellép és a mikrofon előtt körbenéz a tömegen. Bill megköszörülte a torkát majd belekezdett az ilyenkor szokásos mondókájába. Örülök, hogy eljöttek, sokat kellet várni, nehéz volt a döntés és a többi ehhez hasonló közhelyes mondat után végre a lényegre tért. Cathy még mindig értetlenül nézte a porondon álldogáló bőrdzsekis férfit, mikor az kimondta az eredményt. A tömegből hírtelen egy hangos sikítás hangzott föl, majd rögtön utána sírás követte. Valószínűleg a nyertes lány volt, aki a tömegen átvágva Bill mellé állt a színpadon. Cathynak pár pillanattal később tűnt csak fel, hogy a kiválasztott lány nem más, mint Ria Morgan.
- Azonban... – fordult ismét a mikrofon felé Bill - ...a fotózásra magunkkal kell vinni még egy hölgyet, ha netán Miss Morgannal valami történne, legyen egy beugró modellünk. E téren a választásom Cathy Blackre esett – mondta, és a tömegben álldogáló lányra nézett - Kérem, Miss Black fáradjon Ön is ki – mondta szenvtelen mosollyal az arcán.
A lány alig hitt a fülének. Ki hallott már olyat, hogy egy fotózásra tartalék modell kell?!
Steven rögtön elkezdte a tömegből kifelé lökdösni a lányt, aki az emelvényen a csendesen szipogó Ria mellé állva Billre pillantott és ugyan olyan szenvtelen mosollyal nyugtázva a férfi döntését. 
 http://www.kepfeltoltes.hu/121018/1301839350_90_www.kepfeltoltes.hu_.png
Sziasztok! Most a Miss Makulátlanból hoztam nektek egy új részt; csak, hogy felkeltsem az érdeklődéseteket ezzel a történettel kapcsolatban is. :) A következő friss fejezet A szobalány csókjából lesz, remélem minél hamarabb tudom hozni. Legyetek jók, sziasztok! :)
http://www.kepfeltoltes.hu/121007/ket_www.kepfeltoltes.hu_.png

6 megjegyzés:

  1. Hahahaa :DD az én érdeklődésemet már réges-rég felkeltetted ezzel a történettel kapcsolatban :DDD ♥
    Nagyon imádom ugyanúgy mint a többit :DD És .. még mindig nem tudom miért olyan ismerős a címe O.o :DD hahahaa :DD Várom a következő részeket :DD Siess velük ^^. ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök neki, hogy érdekel, remélem a folytatása is tetszeni fog! :P
      Amúgy régen im-neten volt fönn, ha jól emlékszem. :) (Úr isten, de rég volt :'D)
      A következő résszel sietek, szerencse, hogy ebből sokkal hamarabb tudom hozni az új részt. :)

      Törlés
  2. Ha eltekintünk attól hogy a menyünk az inkább menjünk akkor nagyon tetszik!!!:) érdekesnek ígérkezik várom a folytatást:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jézusom és tényleg :'D Köszönöm, hogy szóltál, javítottam! :)
      Remélem majd a többi része is tetszeni fog :)

      Törlés
  3. Wáááá az én érdeklődésemet felkeltette! Kíváncsi vagyok mi lesz a folytatás...Várom a kövi részt!! :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor jó, örülök, hogy várod a következő részt. :) Pár napon belül hozom. :)

      Törlés

Kedves olvasó!
Ha van véleményed, kérlek írd meg nekem. :) Minden építő jellegű kritikát szívesen olvasok.