2014. október 4., szombat

Girl Got a Gun; novella

Sziasztok Drágáim! 

Most nem friss részt hoztam (Biztosan annak jobban örültetek volna), hanem új novellával leplek meg benneteket. :) A történet nem hosszú, és az első ötletem sem teljesen ilyen volt, de végül ez lett belőle. Remélem azért tetszeni fog, várom a visszajelzéseteket! :)
Ölellek benneteket, legyetek jó! Ket

 

GIRL GOT A GUN

Dream or Reality?

           A hold már magasan az égen ragyogott, karöltve milliónyi apró csillaggal, mikor Tom visszaért a Terrace Brook motelba. Fekete kendőjét az álla alá tűrte, motorjával egy női alakot formázó, világító fényreklám alatt állt meg, ugyan úgy, mint az elmúlt hetekben mindig.
Több mint egy hónapja volt otthona a lepukkant, egy szobás kis helyiség. A folytonos éjszakázás lefárasztotta, arra a pár órácskára, amit alvással töltött, tökéletesen alkalmas volt a kopott szoba kínálta lehetőség.
           A motor elcsendesedett, bakancsát gyengéden a járgánya oldalához ütögette, nem erősen, csak pont annyira, hogy a nevadai vörös homok egy része lejöjjön róla. Mélyen nadrágja farzsebébe nyúlt a cigije után kutatva, mikor ujjai beleütköztek egy kis darab papírba. Szája félmosolyra húzódott, ahogy a díszes számokat nézte a fecnin, eszébe juttatva a néhány órával ezelőtti kis kalandját.
Az öngyújtó halkan kattant, pár pillanattal később már a parázsló végű cigaretta hanyagul lógott ki a szájából. Mélyet szívott belőle, és az ég felé kifújta a keserű füstöt, elködösítve a telihold tiszta fényét.
           A kopott körfolyosós motel mindössze két emelet magas volt, Tom szobája a legfelső szinten volt. A lépcsőfokokat duplán szedve pár perc alatt felért, cigijét a fémkorláton elnyomta, majd a sivatag felé pöckölte a csikket.
           Szobája kilincsét lenyomva a tömör faajtó nyikorogva nyílott ki előtte. Ahogy átlépte a küszöböt, orrát egyből megcsapta az a bizonyos illat, amit lassan két hónapja, minden éjszaka érzett.
- Tommy~
           A szoba teljesen sötét volt, mégis tudta merre kell néznie. Tom a búgó női hang, a mámorító parfümillat gazdája felé fordult. Partnernője fekete csipkés fehérneműben feküdt a kopott franciaágyon, a szoba félhomályát az ablakon beszűrődő hold fénye biztosította. Tom az ajkait észrevétlenül nedvesítette meg, majd az ágyhoz közelebb lépve berúgta maga mögött az ajtót.
- Ne gyere közelebb Tommy. Azt akarom, hogy nézz.
Tom és Sascha egy éjszakai lebujban találkoztak először jó pár héttel ezelőtt. Egy szenvedélyes éjszaka után egyből rájöttek: Őket egymásnak teremtette az ég. Nem csak azért, mert mindketten imádták a testiséget és egyikőjük sem akart elköteleződni, hanem azért is, mert a pénzért bármire képesek voltak mind a ketten.
A nő a hét öt napján éjszakai bárokban táncolt Las Vegas legfelkapottabb helyein, ám a maradék idejét Tommal és közös ’üzletük’ felvirágoztatásával töltötte. Mire jó egy sztriptíztáncosnő, ha nem arra, hogy egy kis plusz pénzért elvonuljon néhány üzletemberrel, majd távozásuk előtt kirabolja őket?
           Tom tisztában volt vele, hogy most mi fog jönni. Sascha rendszerint tartott neki privát műsort, aminek az volt az egyetlen feltétele, hogy mindent a szemnek, semmit a kéznek. Persze csak egy darabig, amíg mindketten türtőztetni bírják magukat.
           A nő végigsimított a combján, fel az oldalán, egyenesen a melléig. Hátát kissé megemelve kikapcsolta csipkés melltartóját és az ágy mellé dobta. Kaján kacaj hagyta el a száját, ahogy megpillantotta Tom sóvárgó tekintetét, miközben az végignézett a nő félmeztelen testén.
Sascha simogatta, kényeztette magát, a szoba falai visszaverték a kéjes nyögéseket. Tom imádattal, vággyal és csodálattal nézte a gyönyörű női testet, a vágytól vonagló idomokat, amit a hold tompa fénye még kívánatosabbá tett.
A következő pillanatban valami csillogó tárgy villant meg Sascha kezében. Tom először nem tudta mi az, de ahogy a félhomályba meglátta a nehéz fémdarabot tudatosult benne mit választott a nő legújabb játékszerének.
A pisztoly csövét fel-le húzogatta mellei közt, ajkát megnyalva kacsintott kanos partnere felé. Tom értette a célzást. Pólójából egy fél pillanat alatt kibújt, és egy jól irányzott mozdulattal egy rozoga székre dobta a szoba sarkába.
Tom lassan a nő fölé mászott, aki könyökére támaszkodva, csípőjét megemelve várt.
- Tommy, édes, ugye tudod mit szeretek a legjobban?
- A szexet.
- És még?
- A pénzt.
- A sok pénzt – lihegte alig hallhatóan Sascha - Sokkal több pénzünk is lehetne.
- Hogyan? – kérdezte Tom és szájával a nő lapos és feszes hasfalát kezdte kényeztetni.
- Ha nem kéne osztoznom veled.
Tom felpillantott Sascha arcába, de a kék szempár helyett a pisztoly fénylő csövével találta szembe magát.
- Ez nem vicces.
- Nem is viccnek szántam – mondta a nő, és a fegyver hideg csövét Tom homlokához préselte – Önző kislány vagyok Tommy.
- A kurva életbe, ne csinálj semmi őrültséget!
- A pokolban találkozunk – mosolyodott el Sascha és meghúzta a ravaszt.
BANG!!
           Tom lihegve ült fel az ágyában. Homlokához kósza hajszálak tapadtak, halántékán izzadságcseppek gyöngyöződtek. Zihálva nézett körbe az ismerős szobában. A nap első sugarai beszűrődtek a redőny apró résein keresztül, fehér plédje összegyűrődve az ágy végében volt egy kupacban, az előző éjszaka vad szeretkezésének bizonyítékaként.
Sascha! Rémlett fel a rossz álom az emlékezetében és partnernője felé pillantott. Sascha egyenletesen, csendesen szuszogott mellette, haja kócosan terült szét a párnáján.
           Tom kifújta a benntartott levegőt és fáradtan hanyatlott vissza az ágyába. Hátat fordított az ablaknak és a rajta keresztül beáramló bántó fénynek. Magára húzta vékony takaróját és egy nyugodtabb álomban reménykedve visszaaludt.

* VÉGE *

4 megjegyzés:

  1. Aztaa!! Az biztos, hogy mindig meg tudsz lepni!! ☺ Rövid, de nagyon kreatív novella. Jó lett!! 😘

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Linda, örülök, hogy tetszett! :) ♥

      Törlés
  2. Hellóbelló!
    Jelentem én most találtam rá a blogra és komolyan elakadt a szavam az olvasottaktól! Fantasztikusan írsz, csak így tovább!
    További szép napot!
    Ayu :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ayu!
      Köszönöm szépen amit írtál, nagyon jól esett olvasnom! :)
      Remélem máskor is visszanézel és a többi történetemmel is meg leszel elégedve. :)

      Törlés

Kedves olvasó!
Ha van véleményed, kérlek írd meg nekem. :) Minden építő jellegű kritikát szívesen olvasok.