2013. augusztus 7., szerda

Locsogás~


Sziasztok bogyókák, hogy s mint vagytok? :) Gondoltam írok nektek pár sort, mert vannak észrevételeim. Hogy mivel kapcsolatban? Hát magammal és az irományaimmal. :) Ma elolvastam A szerelem ára összes eddig megírt részét és boldogan vettem észre, hogy - legalábbis szerintem - fejlődök. :) A részek hosszabbak, jobban ki vannak dolgozva és egyre több benne a leíró rész. Legszívesebben az első tíz fejezetet kitörölném és újraírnám, de sajnos nincs annyi időm. Ezzel a történettel kapcsolatban jelezném, hogy közeledünk a vége felé. Nagyon szeretem, ha lehet ilyet mondani, ez a kedvencem. Sajnálom, hogy lassan itt a vége, de nem akarom már nagyon tovább húzni, és még több bőrt lehúzni róla. Még van egy pár hiányos mozzanat a fejemben, de a kellő pillanatban úgyis sikerül majd kipótolnom az űrt.
Egy picit más. Ma eszembe jutott egy új történet vázlata. Nem akarok róla elárulni semmit, és az is biztos, hogy nem kezdek bele, ameddig A szerelem árának, vagy a Miss Makulátlannak nincs vége, csak jelezni szerettem volna, hogy vannak ötleteim, nem hagylak benneteket történetek nélkül. :)
Most viszont megyek, még van egy kis dolgom, de ha hazaértem, folytatom A szerelem ára 26. részét. :)
Szép napot nektek, sziasztok!
http://www.kepfeltoltes.hu/130501/ketpng_www.kepfeltoltes.hu_.png

11 megjegyzés:

  1. Sziaa :) nem akarlak siettetni mert jó munkához idő kell :D + neked is nyár van, pihenés stb. és a részeket is gyakran hozod de egy ideje nem volt már rész A szobalány csókjából és a Megvédelekből... Ezekkel mi lesz mármint folytatod őket majd valamikor? :) Amúgy imádom az összes írásod a novelláid is szuperek :) nagyon tehetséges vagy :) További kellemes nyarat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Anna! :) Először is köszönöm szépen a kedves szavakat, nagyon-nagyon jólesnek, örülök, hogy tetszenek az írásaim! A szobalány csókjából lesz valószínűleg a következő rész, mármint a most félkész szerelem ára után. :) A Megvédelekből is tervezem már a következő részt, bár azzal nagyon lassan haladok sajnos.
      Amúgy az összes történetet be akarom fejezni, tudom, milyen bosszantó, ha egy sztori félbemarad. :)
      Neked is kellemes nyarat, köszönöm, hogy írtál! :)

      Törlés
  2. Wahaaa :DDD
    Ezt örömmel hallom és már izgatottan várom azt az új történetet. Egyébként számítottam rá, hogy hamarosan a Szerelem ára végéhez érünk, de azért remélem az se holnap érkezik el :DDD♥♥ Imáádomimádomimáádom♥♥ És szerintem úgy tökéletesek a részek ahogy vannak! Mind a 25.! ♥♥ Imádom ahogy írsz és főleg azt, hogy beleborzong mindenem minden egyes rész, novella akármicsoda olvasása közben! Nem találok szavakat amivel kitudnám fejezni mennyire ügyesen, kidolgozottan írsz :)
    Csak annyit tudok mondani, hogy imádom és izgatottan várom az új részeket! ^^. ♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd elfelejtettem! Imádom ezt a képet ***..*** ♥♥♥.... :DDD

      Törlés
    2. Jaj, Alicia, nagyon kedves vagy! Annyira örülök, ha sikerül borzongást és érzelmeket kiváltanom egyes részekkel. :) Tényleg nagyon örülök, és köszönöm a dicsérő, biztató szavakat! ♥
      Amúgy igen, ez az animáció nekem is nagy kedvencem, főleg Georg levegőkaratéja. :D ♥

      Törlés
  3. vége lesz a szerelem árának? :(((( második évadot követelek!!!! :DDDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Második évad? Ezen még nem is gondolkodtam, de most, hogy írod... Nem tudom, lehet, hogy elgondolkodom rajta. ;)

      Törlés
  4. Halihóóó kicsi történetíróm! :) A fejlődést aláírom, irtó tehetséges vagy( és azt hiszem, nem csak én gondolom így)! :)) annyira, de annyira örülök, hogy nem hagysz minket történetek nélkül, bármilyen sztorin is gondolkodsz én olvasni fogom! :) meg is őrülnék, ha nem olvashatnám az "irományaidat" :) a Szerelem árát pedig imádom <3, szóval ez a második évad dolog nem is hülyeség :) TÁMOGATOM!!! :) Sok-sok puszi, bye! :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, Linda, de édes vagy! :) *virtuális-ölelés*
      Köszönöm a dicséretet, annyira nagyon jólesik, de tényleg. :)) Örülök, hogy szereted a történeteimet, és köszönöm, hogy mindig írsz. :)
      A szerelem ára második évadán pedig tényleg el kéne gondolkodnom... :D
      Köszönöm még egyszer! ♥

      Törlés
  5. szia. :)
    szeretnék valamit kérdezni... ha befejezed a Szerelem árát és/vagy a Szobalány csókját, fogod folytatni a "Dancing With the Stars" című történetet? vagy nincs ihleted hozzá? én nagyon örülnék neki, ha valamikor folytatnád majd, (bár, szerintem nemcsak én) mert egész jó kis történet.
    puszi, várom az újabb részeket a többi történetből. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dalmus! :)
      A DWTS elég nagy bajban vagyok, mert bevallom, eléggé elment tőle a kedvem, mármint az írásától. Viszont elég sokan kérdeztétek, hogy folytatni és ha igen mikor fogom. Hát, ha ilyen sok embert érdekel, akkor lehet, hogy néha-néha írok hozzá is egy fejezetet. :)
      Amúgy mindjárt teszem fel az új részt A szerelem árából. :)

      Törlés

Kedves olvasó!
Ha van véleményed, kérlek írd meg nekem. :) Minden építő jellegű kritikát szívesen olvasok.