2013. augusztus 8., csütörtök

A szerelem ára - 26. rész [Bonyodalmak]

Halihó, sziasztok! :) Meghoztam A szerelem ára új részét, remélem tetszeni fog, jó olvasást hozzá! :)

http://www.kepfeltoltes.hu/130804/angyal3png_www.kepfeltoltes.hu_.png


~ 26. rész ~

Teodorán látszott a zavarodottság. A sok réteg smink alatt, alig észrevehetőek voltak a karikák a szeme alatt. Pajkosan csillogó sötét szemei most üresen bámultak el Sarah feje mellett. Tett néhány lépést a nagyszoba felé, majd megtorpant.
Tom a teraszról kíváncsian kukucskált be s mikor felismerte a hívatlan vendéget szeme összeszűkült a dühtől. Valamit odasúgott Billnek, aki most Victorral beszélgetett, majd nagy léptekkel átvágtatott a hatalmas szobán, majd megállt Teodora előtt.
- Mit akarsz? – kérdezte halkan és megragadta a lány felkarját.
- Tom... – lépett közelebb a pároshoz Sarah, mikor látta, Tom milyen erővel szorítja Teodora karját.
- Beszélnünk kell.
Teodora hangja remegett a visszafojtott sírástól. Tom meglepetten pislogott néhányat, majd engedett a szorításán.
- Mi történt? – ráncolta sötét szemöldökét a rasztás. Nagyjából egy éve ismerte Teodorát, de még egyszer sem látta ilyen... Milyennek is? Összetörtnek? Zaklatottnak?
Bill és Victor hangos nevetés közepette lépett be újra a nappaliba, és indultak meg feléjük. Az énekes – testvéréhez hasonlóan – ráncolta szemöldökét, mikor felismerte Teodorát, ellenben Victorral, aki hatalmas mosolya még nagyobb lett, mikor meglátta a barna szépséget.
Tom tekintete egy pillanatra Sarahra tévedt, majd újból megszorította Teodora kezét és eltűnt vele a folyosón.
- Hát ő? – nézett utánuk Victor, mikor odaértek a bambán ácsorgó lányhoz – Egy újabb vendég?
- Ő Tom barátnője.
- De mit keres ő itt?
- A desszert! Hozom a desszertet – próbált mosolyt erőltetni magára a lány, a még hitelesebb témaváltás érdekében
- Ó, ez jól hangzik – mondta lelkesen Victor és visszasietett az asztalhoz.
- Mit akart? – suttogott Bill, mire a lány csak megrázta a fejét.
- Hozom a desszertet – mondta és otthagyta az énekest a hallban.
Hogy mit akart Teodora? Oh, bárcsak tudná! Akkor ez a fura, baljós előérzete is megszűnne valószínűleg.
Igaz, hogy Sarah még csak egyszer találkozott a lánnyal, de akkor elég erős benyomást tett rá. A kisugárzása, a mozdulatai, a mosolya az alakja. Minden férfi álma. Most viszont olyan volt, mint egy kísértet. Tény, hogy a smink és a ruha most is tökéletesen állt rajta, de az érzést, hogy baj van, ezekkel nem tudta leplezni.
Gondolataiba merülve lépett be a konyhába, de szinte azzal egy időben vissza is. Tom és Teodora a konyhában beszélgettek. A lány lélegzetvisszafojtva simult a falnak, reménykedve, hogy nem vették észre. Hallgatózzon? De, hát az olyan gyerekes...
- Nyögd ki végre, mi van – Tom hangja nyugodt, de sürgető volt. Ő is ugyan olyan kíváncsi volt, mint a gyerekesen hallgatózó Sarah.
- Nem tudom... – mondta Teodora halkan és bizonytalanul. Sarah pár centivel közelebb lépett az ajtóhoz, hogy jobban hallja miről beszélnek.
- Mit nem tudsz?
- Nem tudom ki az apja.
Sarah szemei elkerekedtek. Apa? Ez azt jelenti...
- Terhes vagy? - Tom fenyegető lassúsággal ejtette ki a szavakat. Sarah akaratlanul is megborzongott, ahogy maga elé képzelte fagyos, rémisztő tekintetét.
- Azt hiszem...
- Mi az, hogy azt hiszed? – Tom hangja visszhangzott a konyha magas falai között.
Sarah óvatosan kukucskált be az ajtón, imádkozva, hogy ne vegyék észre. Tom fel s alá járkált Teodora előtt, aki az egyik bárszéken ücsörgött. Úgy kuporgott a széken, mint egy kisgyerek.
- A férjed tud róla, hogy terhes vagy?
Tom szavai sokként érték Saraht. Férj? Tom egy férjezett nő szeretője volt? Döbbenten bámult maga elé, fejét a hideg falnak döntve.
- Isten ments! Tudod mennyit utazik, három hónapja nem feküdtem le vele.
- Ki lehet az apa? Gondolkodj!
- Van két srác a bárból, talán valamelyik. Vagy... – akadt meg egy pillanatra a lány – Vagy te.
- Tessék? – nevetett fel keserűen Tom – Mi mindig védekeztünk.
- A legutóbbi alkalommal nem.
- Azt mondtad gyógyszert szedsz!
- Szedtem is, de volt, hogy elfelejtettem... – suttogott bizonytalanul Teodora.
- A picsába Dora!
Tom kétségbeesett, dühös kiáltása tőrdöfésként hasított Sarah szívébe. Nem lehet, Tom nem lehet Teodora gyerekének az apja. Az nem lehet, nem, nem, nem! Sarah mániákusan mantrázott magában, mikor agyába villant egy gondolat. Tom és Teodora mikor is feküdhettek le utoljára? Nagyjából egy hónapja? Kettő? De hát akkor Ő már a Kaulitz villában lakott,.. elméletileg akkor már együtt volt Tommal... Nem! Sarah pánikszerűen kapta szája elé a kezét, mikor elérte a felismerés. Tom azután is találkozgatott Teodorával, hogy Ő ideköltözött és összejöttek. Torkában hatalmas gombóc növekedett, szemeit égették a sós, el nem sírt könnyek.
- Még nem csináltál tesztet?! – Tom éles hangja rázta fel baljós gondolataiból Saraht – Dora!
- Nem volt alkalmam rá – kezdett magyarázkodni Teodora.
- A rohadt életbe! Most azonnal elmegyünk és veszünk egyet!
A következő pillanatba Tom hangos rohamléptekkel hagyta el a konyhát, mögötte szorosan Teodorával, ám pár lépéssel később megtorpant. Megfordult és egyenesen Sarah ébenfekete szemeibe bámult.
- Ha visszajöttem beszélünk – mondta, már-már bocsánatkérő hangon, mire Sarah csak némán bólintott egyet. Oh, igen. Lesz mit megbeszélni...


- Degeszre ettem magam Sarah, köszönöm – mondta kedvesen Victor, mikor a lány az ajtóhoz kísérte – Sajnálom, hogy nem találkozhattam Oliverrel. Majd máskor!
- Mindenféleképpen – válaszolt Sarah, mosolyt erőltetve arcára.
Hálát adott az égnek, hogy Teodora nem a vacsora legelején jelent meg. Annyi ideig biztosan képtelen lett volna tartani magát. Victor még egyszer megölelte, majd jókedvűen távozott.
Sarah a hatalmas ajtónak dőlve próbálta rendezni gondolatait. Tom, Teodora, terhesség, megcsalás. Egyáltalán lehet ezt megcsalásnak nevezni? Igen, tény és való, hogy konkrétan nem mondta ki egyikük sem azt, hogy járnak, vagy együtt vannak, de ha Tom nem gondolná komolyan, nem kérte volna meg, hogy ide költözzön. Vagy mégis?
Sarah megrázta fejét és beletúrt vörös hajzuhatagába. Annyi minden jár a fejében, annyi kérdése van. De vajon, ha Tommal szemtől szemben áll, lesz elég ereje, hogy feltegye neki azokat?
- Mi történt? - Bill kedves, halk hangja megzavarta a lány gondolatait – Mióta Tomék elmentek elég fura vagy.
- Egyszerűen csak beszélnem kell vele – rántotta meg vállát és nyugtatásképp Billre mosolygott – Fáradt vagyok, a szobámban leszek – mondta és elindult felfelé a lépcsőkön – És Bill? Köszönöm a házat.
- Ugyan – legyintett.


Már bőven elmúlt tíz óra is, de Tom még mindig nem ért vissza. Sarah kellemetlenül forgolódott hatalmas ágyában, egyszerűen képtelen volt kikapcsolni és aludni. Hol a plafont, hol az órát bámulta. Egyik sem volt valami megnyugtató látvány...
Fél órás kínlódás után kimászott ágyából, magára kapta köntösét és az ablak alatt álló hatalmas fotelba telepedett. Lábát felhúzva kényelembe helyezte magát és Bill pár nappal korábban kölcsönadott könyvét kezdte olvasni.
A betűk lassan halványodni kezdtek, majd alig tíz perccel később teljesen összemosódtak. Sarah a karosszék támlájára döntve fejét lassan elaludt...


Sarah álmában lebegett. Olyan könnyed volt, mint egy puha játék baba, akit egy kislány ringat, szeretget.
Lassan nyitotta ki szemeit, a sötét szobában szinte semmit sem látott, mégis pontosan tudta ki tartja a karjaiban. A fűszeres parfümillat, a cigi kesernyés szaga és az izmos mellkas, ahol most fejét pihenteti.
- Aludj – suttogta, szinte teljesen hangtalanul Tom, mikor a lányt az ágyába tette és betakarta.
- Beszélnünk kell – motyogta álmos hangon Sarah és a rasztás irányába hunyorított.
- Gyerekes dolog hallgatózni – válaszolt Tom és egy apró csókot nyomott a lány homlokára.
- Nem vagyok gyerekes...
- Akkor ne is viselkedj úgy.
- Ha őszinte lennél velem, nem viselkednék úgy – Sarah teljesen felébredt. Tom bástyaként föléje magasodó alakját nézte – Beszélnünk kell.
- Reggel. Most aludj!
- A francba Tom, nem akarok aludni! – tört elő a lányból és egy szempillantással később, már Tommal szemben állt – Teodora a Te gyerekeddel terhes?
Tom arcáról nem lehetett leolvasni semmit. Teljesen érzelemmentes volt.
- Nem terhes.
- Tessék?
- A teszt szerint nem terhes.
- Egy teszt nem jelent semmit – rázta fejét zavarodottan a lány. Miért ennyire nyugodt? Miért ilyen közömbös?
- Három különböző tesztet csináltunk. Nem terhes.
Sarah nem válaszolt semmit. Tehát nem terhes. Ez azért jó... bár volt valami, ami egy hajszálnyival jobban érdekelte a lányt. Aggódva tördelte ujjait, mikor Tom megszólalt:
- Mikor elmentem érted a hotelba, emlékszel? Mikor az a görény férjed újra megkaparintott... – kezdte ingerülten, ahogy felelevenítette az emlékeket.
Sarah úgy emlékezett mindenre, mintha tegnap történt volna az egész. Oliver becsapta és Ő volt annyira hiszékeny, hogy belesétáljon a csapdájába. A vacsora, majd a hotel, ahol Oliver nem titkolt szándéka volt újra birtokolni a lány testét. Aztán a csapás, Oliver eszméletvesztése és Sarah megmenekülése, amiben nagyban közrejátszott Tom is. Hogy is felejthetné el?
- Aznap elmentem hozzá és megmondtam, hogy köztünk vége. De elcsábultam és lefeküdtünk – rántotta meg a vállát.
- Ez neked ennyit jelent? Egy laza vállrántással intézed el az egészet? – kérdezte Sarah indulatosan. Felbosszantotta Tom lazasága – Szóval, ha a jövőben elcsábulsz, azt is nézzem jó szemmel?
- Sarah, nem fogok elcsábulni. Bőven lett volna alkalmam azóta is elcsábulni elhiheted, mégsem tettem.
- Ez szuper! De remélem, nem akarod, hogy ezért a tettedért szobrot állítsak neked – vakkantotta epésen a lány.
- Bocs, hogy vannak testi vágyaim – nevetett fel keserűen Tom – Két hónapja nem szexeltem baszki!
- Oh, te szegény, még a végén elkezdelek sajnálni – forgatta szemeit Sarah.
A következő néhány perc eseménye csak egy pillanatnak tűnt. Tom két keze közé fogta a lány arcát és olyan hévvel kezdte csókolni, mint akinek az élete függ tőle. Sarah a döbbenettől bambán állt, ám mikor megérezte ajkain Tom száját, az ereiben felgyorsult a vér. Kezét a rasztás nyaka köré csavarva húzta közelebb magához.
Percekig csókolóztak eszeveszett gyorsasággal és hévvel. Úgy falták egymás száját, mintha életük utolsó pillanatai múlnának ezen.
Tom határozottan tolta hátrafelé Saraht addig, amíg el nem érték az ágyat. Gyengéden lökött egyet a lányon, mire az hátraesett és a rasztást magával rántva az ágyra estek. Tom teste szinte teljesen belepréselte Saraht a puha matracba, de ez egy cseppet sem érdekelte. A szenvedély elborította mindkettejük agyát...

18 megjegyzés:

  1. Úúúristen Szent Józsua Kafarnaum Lucifer Makkabeus!!! A pulzusom 360, a szívem a torkomban dobog, az arcbőröm mindjárt ketté reped a hatalmas vigyortól ami most arcomat borítja.. hát kell ennél több bizonyíték arra, hogy mennyire jó rész volt? Imádoom ♥♥♥ És fuuhaa mekkora kő esett le a szívemről! Igazán örülök, hogy nem terhes az a ... az a liba :D És ááá jézusom véégre.. hát hallod én már napok óta megakarom kérdezni, hogy lesz-e benne [+18] -as rész, mint a Miss Makulátlanba.. erre megelőztél és még csak kérdeznem sem kellett.. Oké tény hogy nincs leírva se részletezve.. de kit érdekel, ha tudjuk, hogy mi történik ott? Amekkora fantáziával rendelkezünk mindenki maga elé tudja képzelni! Hahaaahaaa :DDD
    Ahaaj kérlek kérlek siess a folytatással!! Mindjárt sírok annyira olvasnám tovább.. :DD ♥♥♥
    Annyira nagyon-nagyon szeretem és téged is amiért ilyen ügyes vagy és egy ilyen történetet olvashatok és főleg azért mert Tom-os **--** ♥♥ wáá.. Köszönöm köszönöööm!! ^^.♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Alicia, imádom a kirohanásaidat! :D ♥ Örülök, hogy ennyire tetszett a rész és persze azt is köszönöm, hogy itt vagy és mindig írsz! :)
      A legelső olvasóimhoz tartozol, örülök, hogy nem felejtkeztél meg az oldalról. :)) ♥
      [A következő részben, lehet, hogy egy kicsit részletezni fogok bizonyos dolgokat, jeleneteket. ;)]

      Törlés
  2. részletes leírást a +18as részről!!! :DD nagyon szerettem ezt a rész ez a kedvencem!! :)) ♥♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett, lehet, hogy lesz részletesebb +18-as rész. ;)

      Törlés
  3. Aztajó Cétusz Lapidusz! *-*"" az utolsó bekezdés awwwhhhh <3
    foolytatést! :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy picit várni kell a következő részre, de igyekszem sietni. :))

      Törlés
  4. Hát ez a rész eszméletlen volt!!! :D
    Végre meg történt a 18 karika :P xDDD
    Hah az a picsa nem terhes hála isten :)
    Nagyon Nagyon szupi lett :) <3
    Imádom :) <3
    Várom nagyon a folytatást :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon örülök, hogy tetszett a rész! :)) ♥

      Törlés
  5. Vááááhh, úúúhh!!! Na, összefoglalva ezt éreztem :) iszonyatosan tetszett, örülök, hogy ennyire hosszú lett, és csatlakozom a többiekhez: +18-as folytatást!!! :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Linda, örülök, hogy tetszett! :))
      Lehet, hogy tényleg kell írnom pár sort arról a +18-as jelenetről... vagy lehet, hogy egy plusz, kiegészítő részt fogok írni. :D
      Majd kiderül. :))

      Törlés
    2. Hehe, plusz kiegészítő részt :) bitte! :) <3

      Törlés
    3. Az olvasókért mindent! ;)

      Törlés
  6. Szia :)

    Imádom a blogod, főleg ezt a történetet :)) :$
    Nagyon jól írsz. Ügyes vagy nagyon :D
    És hát a részről csak annyit hogy nagyon de nagyon jó lett :3 remélem hamarosan hozod a folytatását :P

    Puszi (K)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Niki! :)
      Köszönöm a dicséretet, nagyon örülök, hogy tetszik a blog és a történet is! :)
      Igyekszem minél hamarabb megírni a folytatást. :)

      Törlés
  7. Szia! Kicsit kesön, de itt vagyok. :D Az elmult 3 napban keptelen voltam letenni egy konyvet. :)
    A reszt illetoen valahogy nem csodalkoztam. :D Bar bekell vallanom, nem gondoltam egy kitalalt terhessegre. A vegen leszallo bizonyos kodnek pedig nagyon orultem. :D
    D.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Áh, ez a könyves téma nagyon ismerős, én is mindig így vagyok. :)
      Annak a ködnek szerintem sokan örültek. Beleértve engem is, mert bevallom, nem így terveztem a végét eredetileg. :D

      Törlés
  8. Hallo :) Új vagyok még itt, délután ToHo-s fanficceket keresgéltem és rátaláltam erre az oldalra és ami először naggggyon megfogott, az a kép, amit a történethez kiraktál. Egyszerűen gyönyörű szerintem. c: Úgyhogy el is kezdtem olvasni nagy hévvel a történetet és szerencsére nem kellett csalódnom. Sarah karaktere nagyon tetszik. És alig várom a folytatást!!
    *huggies*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :) Nagyon örülök, hogy rátaláltál az oldalra, annak meg különösen, hogy tetszik a történetem! :)
      Hamarosan jön a folytatása, remélem a többi része is tetszeni fog. :)

      Törlés

Kedves olvasó!
Ha van véleményed, kérlek írd meg nekem. :) Minden építő jellegű kritikát szívesen olvasok.