2013. június 26., szerda

Változás...

Sziasztok! :) A mai nap folyamán már másodszorra jelentkezem, bár most nem új résszel jöttem. Az életemben egy olyan változás történt, ami valószínűleg hatással lesz a történeteim további részeire. Végre munkát kaptam, aminek részben nagyon örülök, de részben szomorú is vagyok. Heti hat napot fogok dolgozni, napi tíz órában. Megerőltető lesz és biztosan fárasztó is, de a hobbimmal, az írással nem szeretnék felhagyni. Magyarán: a történeteimet, ha bele gebedek is, de be fogom fejezni! :) Oh, és ha már a befejezést emlegetem, boldogan jelenthetem ki, hogy végre sikerült döntésre jutnom. Hogy mire is gondolok? Arra, hogy A szerelem ára befejező része már kezd körvonalazódni a fejemben és azt is eldöntöttem, hogy a történet vége happy end lesz-e vagy sem – igen, csak most sikerült döntésre jutnom. :)
Nos, ezzel a bejegyzéssel csak annyit akartam közölni, hogy a részeket sajnos eddig sem hoztam valami sűrűn, de ezek után valószínűleg még lassabban fogok írni. Ne haragudjatok ezért és remélem megértitek.
A sok-sok látogatót, új olvasót, hozzászólást pedig köszönöm, hihetetlenek vagytok! :) 
Ölellek benneteket! ♥ - Ket

4 megjegyzés:

  1. Azta... :// sajnálom, hogy ezentúl ritkábban fogunk hallani felőled, viszont nagyon gratulálok a munkához! Eltudom képzelni milyen érzés lehet :D Végre bebizonyosodott, hogy volt értelme annak a sok tanulásnak és gürizésnek :D Remélem egyszer én is átérezhetem eme felemelő érzést! :)) De az még nagyon messze van.
    Örülök, hogy azért még megpróbálod befejezni a történeteket és izgatottan várom a részeket! Imádom őket és oowáá.:)♥ Olyan különleges érzés fog el mikor olvasom az írásaidat! Egyszerűen nem lehet betelni velük. Úgy érzem, hogy büszkén felnézhetek rád és hogy teljen akármennyi időbe amíg megérkeznek a részek, biztos hogy megéri várni rájuk! :))♥
    Szóval nagyon sok sikert kívánok a munkához és várom a folytatásokat! Én biztos, hogy mindig itt leszek és várok ^^. ♥♥

    VálaszTörlés
  2. Uhh... Azt sajnalom, hogy ritkabban lesznek reszek. Masviszont gratulalok es rengeteg kitartast valamint sikert kivanok.
    En is 6 napot dolgozom elmeletileg 8 oraban dehat ugye vendeglatas.... Epp ma tettem fel a kerdest amit az egyik kedven szakacs ismerosom mondott regen mindig... Miszerint Mert nem tudnak az emberek otthon enni?! :) En 3 napja csinalom, es csak 2 hetig de mar most faj mindenem. Na de nem nyafogni szeretnek, csak elmondani hogy teljes mertekben megertelek. A reszek pedig tovabbra is szupik. Bar Szerelem ara uj reszet meg nem volt idom elolvasni. :$ :)
    Es persze azert tovabbra is megfogom jegyezni, hogy siess a kovetkezo reszekkel. :P Ha nem nagy baj...;)
    Pusz. D.

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok a munkádhoz, ügyes vagy!!! Azt sajnálom, hogy ritkábban tudsz majd jelentkezni:(, de ezt biztosan mindenki megtudja érteni:) SOK SIKERT!!!<33

    VálaszTörlés
  4. Jaj lánykák. ♥ Köszönöm, hogy ilyen megértőek vagytok, nagyon-nagyon örülök, hogy olyan olvasóim vannak mint TI! :') Annyira jól esnek a kedves hozzászólásaitok, el se tudom mondani. Tényleg köszönöm, hogy itt vagytok és olvastok/kommentáltok! :) Igyekszem a kedvetekre tenni és sietni a részekkel amennyire csak tudok, remélem a továbbiakban sem okozok csalódást.
    Még egyszer köszönöm nektek, hálás vagyok, hogy itt vagytok. :) ♥

    VálaszTörlés

Kedves olvasó!
Ha van véleményed, kérlek írd meg nekem. :) Minden építő jellegű kritikát szívesen olvasok.