2012. szeptember 29., szombat

A szerelem ára - 2. rész [Ez a valóság]


A folyosóról Oliver hangja  beszűrődött a szobába. Sarah remegő kézzel takarta a fiú száját, aki most teljesen nyugodtan támaszkodott a padlón. Elfordította tekintetét az ajtóról és a fiúra nézett. A félhomályban nehezen látta az arcát, de mikor a szeme teljesen hozzászokott a sötéthez felismerte a srácot. Ő bizony nem volt más mint Tom Kaulitz, a híres Tokio Hotel gitárosa. Sarah hirtelen elkapta a kezét a fiú szájáról, és úgy bámultak egymás arcába. A folyosón az ordibálás abbamaradt, Tom felállt a padlóról és a földön kuporgó, könnyes arcú lányra nézett.
- Rohadt gyorsan magyarázd meg ezt az egészet – mondta, egy csepp kedvesség nélkül. A lány hirtelen észbe kapott. Akkor esett csak le neki, hogy mindössze csak egy fürdőköpeny van rajta. Tom az ajtó mellé lépett és felkapcsolta a villanyt. Visszafordult és végignézett a lányon.
- Várom a magyarázatot. A rajongóm vagy? Dugni akarsz? Sajnálom, de a ma esti meneten már túl vagyok... ja, és ki volt az a pszichopata aki az előbb kint ordibált?  - állt meg Tom a lány előtt.
- Ő... ő a férjem – nézett kábultan maga elé Sarah.
- Aha, szóval a férjed...
- Igen...
Tom pár percig csak nézte a lányt, majd vett egy nagy levegőt, kifújta és az ágy sarkára ült.
- Áh, izé, sajnálom, tényleg nagyon sajnálom az előbbit – állt fel Sarah a padlóról és szorosabbra húzta a fürdőköpenyt maga körül.
- Ver az a fazon vagy mi? – kérdezte Tom csak úgy mellékesen.
- Mi?
- A vállad tiszta kék, zöld folt. Pont mint az olyan filmekben ahol a faszi veri az asszonyt.
Sarah nem szólt semmit, csak a szoba egyik távoli pontját figyelte. Nem beszélt soha senkinek (a legjobb barátnőjén kívül) arról, hogy Oliver miket szokott vele csinálni rosszabb napjain.
- Megerőszakolt már?
- Tessék? – a lány hírtelen Tom felé fordította az arcát.
- Tudod, a filmekben az ilyen férjek, sokszor megerőszakolják a....
- Nem egy filmben vagyunk! Nekem ez az életem! Te az ég világon semmit sem tudsz a megaláztatásról és a szenvedésről! – ordított Sarah Tom képébe.
- Pszichiáter látott már? – kérdezte Tom még mind halál lazán, majd felállt és az egyik hatalmas bőröndjébe kezdett kutatni. Pár pillanattal később egy kék baseball sapkát szedett elő és a lány fejére tette aztán bevonult a fürdőbe és magára zárta az ajtót.
- Öltözz fel a sapkát meg tedd fel. Ilyen vörös hajjal egy 1 km-ről kiszúr a férjed.
Tomnak igaza volt. Mindig is kilógott a sorból világos bőrével nagy fekete szemeivel és vörös hajával. Gyorsan magára kapta a ruháit, a fürdőköpenyt az ágyra hajtogatta, majd kócos haját próbálta a sapka alá gyömöszölni.  

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mb3yqnLpwr1rgdh9jo1_500.gif
Sziasztok! 
Örülök, hogy már van pár ember aki olvassa a történetet, remélem elégedettek lesztek vele a következőkben is. :) Elkezdtem gondolkodni egy új történeten, a szereplőket, pontosabban a női főszereplőt sikerült teljesen kitalálnom (ez de hülyén hangzik... :D), gondolok itt a munkájára, a külsejére, a különféle kapcsolataira. Ez még csak terv, de reménykedem benne, hogy sikerül valamit megvalósítanom az elképzeléseimből. Ezt szerettem volna megosztani veletek, további szép hétvégét, sziasztok! :)

 http://www.kepfeltoltes.hu/121018/1301839350_90_www.kepfeltoltes.hu_.png
Az oldalon lopás történt! Egy bizonyos Júlia nevű lány rendszerint állítja magáról, hogy az oldalon található történeteket Ő írja Ket néven. Itt szeretném leszögezni, hogy engem sehol máshol nem találtok meg más néven, mindenhol a Ket nevet használom!  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves olvasó!
Ha van véleményed, kérlek írd meg nekem. :) Minden építő jellegű kritikát szívesen olvasok.