2014. november 1., szombat

A boldogság ára - 4. rész /Meglepetés II./

http://kepfeltoltes.hu/141101/3635289053_www.kepfeltoltes.hu_.png
Üdv Bogyókák!

Elkészültem A boldogság ára 4. részével, ami nem lett hosszú, és igazság szerint nem is vagyok megelégedve vele, ettől függetlenül azért remélem tetszeni fog. :) Jó olvasást kívánok a részhez, a hozzászólásaitokat pedig nagyon várom!

Ölellek benneteket, Ket ♥



4. RÉSZ - MEGLEPETÉS II.

Forgott a világ Sarah körül. Mit mondott? Kivel fog dolgozni? Lehetetlen…
Fél éve azon igyekszik, hogy száműzze a gondolataiból a Tokio Hotel, különösen Tom létezésének emlékét, most meg azt vágják az arcába, hogy együtt fognak dolgozni? Minden nap találkoznak, beszélnek, minden egyes nap egymás közelében lesznek?
Oliver tényleg megváltozott. Fizikailag az elmúlt hónapokban egyszer sem bántotta, ez az intézkedése viszont ezer pofonnal is felért. Tudta, hogy a lánynak hol fáj a legjobban és oda szúrt. Könyörtelenül megcsavarta a szívében a tört, és elégedett mosollyal az arcán kihúzta azt. Ez Oliver Montag igazi célja, érzelmileg és lelkileg teljesen szétroncsolni Saraht.
- Nem is mondasz semmit?
Michael kíváncsian fürkészte a lány arcát, de az nem tudott megszólalni. Mégis mit mondhatna? Ezer és ezer dolog kavarog a fejében, amiket legszívesebben férje arcába ordítana, de képtelen hangot kipréselni a torkán.
- Ezt mégis mikor döntötted el Michael? – Gustav aggódva pillantott a férfi felé - Nekünk miért nem szóltál?
- Meglepetésnek szántam. Tudom, hogy jól kijöttetek.
- Na és Te? – kérdezte Victor és utálattal nézett végig Oliveren.
- Természetesen a feleségemmel tartok, és mind a ketten visszaköltözünk Berlinbe. Ugyan úgy, mint most, együtt fogunk élni, és együtt fogunk munkába is járni.
- Mit akarsz ezzel mondani? – nyöszörögte Sarah, mikor végre sikerült hangot kipréselnie a torkán.
- Kedvesem, Michael barátom a marketing osztályon talált nekem helyet. Részben ezért sem akartunk addig szólni, mert nem volt biztos, hogy a hely meg fog üresedi, de az előbb mondta, hogy a munka az enyém. Részidőben fogok csak ott dolgozni, mert eközben a saját üzletemmel és a gyárral is foglalkoznom kell, de a lényeg, hogy, nem leszel egyedül.
A lány torkán akadt a lélegzete. Falfehér, döbbent arccal nézte férje elégedett, gonosz mosolyát. Együtt lesznek? Tom, Oliver és Ő egy munkahelyen, minden egyes nap?
Szédült, a világ kezdett elsötétedni a szemei előtt, a talaj kicsúszott a lába alól, és mint egy rongybaba, ájultan esett össze.


,,Elájult?”
,,Sarah? Sarah!?”
,,Hozzon valaki egy pohár vizet!”
,,Mennyit ivott? Látta valaki?”
Sarah a távolból hallotta a körülötte lévők hangját. Szemei mázsás súlyúak voltak, bármennyire is igyekezett nem bírta kinyitni őket. Feje bágyadtan dőlt valami meleg és sima anyagnak, orrát megcsapta az erős, fűszeres férfiparfüm illata.
Percekkel később tért csak magához. Szemeit bágyadtan emelte férje felé, akinek a mellkasához volt dőlve, mellette Michael egy arany színű vászonzsebkendővel legyezte.
- Jól vagy? – kérdezte Victor, aki Gustav mögött állt és még mindig két poharat szorongatott a kezében.
- Lehet, hogy ez az ájulás azt jelenti...? – hallatszott Michael izgatott hangja, aki még mindig eszeveszett ütembe legyezte a lány arcát.
- Jól vagyok – egyenesedett fel Sarah, arrébb lépve férje mellől - Csak sokat ittam – mondta, mosolyt erőltetve az arcára, mikor észrevette, hogy a díszes celebtársaság mind köré gyűlt és őt nézte.
- Nincs semmi bajom – ismételte és végignézett a kíváncsi tömegen, amikor tekintetet összetalálkozott a sötét, csokoládébarna, igéző szempárral.
Szíve kihagyott egy ütemet, ajkai kiszáradtak, torkát a keserűség és a feltörő sírás fojtogatta.
Tom néhány sorral hátrébb állt, átható, sötét tekintete a lány csontjáig hatolt. Arcáról nem lehetett semmilyen érzelmet leolvasni, rezzenéstelen és közömbös volt, fagyos pillantása szinte teljesen kifacsarta Sarah szívét. Sose látta még ezt az arcát ezelőtt.
- Kedvesem, azt hiszem ideje mennünk – karolta át a férfi felesége vállát.
Egy külső szemlélő biztos azt látja, hogy a férj mennyire aggódik egyetlen, drága kis felesége állapota miatt, de Sarah tisztában volt vele, hogy ez a gesztus csak a nagyközönségnek (és Tomnak) szól.
Oliver befejezte a tervét, sikeresen a tudomására hozta, hogy újra Tom mellett lehet, együtt dolgozhatnak, de Ő minden egyes mozdulatukat árgus szemmel fogja kísérni. Ezt a lány tudomására adta, ezennel ezt az estét le is zárta. Felesleges, hogy ezek után még tovább maradjanak a partyn.


- Hamarosan találkozunk – mosolygott biztatóan Gustav, és mindannyian a tömegen átvágva a bejárathoz kísérték Olivert és Saraht.
- Igen, hamarosan.
- A héten majd elintézzük a szokásos papírmunkát, és akkor kapjátok majd meg a belépő kártyáitokat is – mondta Michael és kezet fogott Oliverrel – További szép estét nektek!
- Köszönjük! Gyere, Kedvesem.
Sarah még egy gyors puszit nyomott Victor arcára, majd intett egyet feléjük és Oliver kinyújtott karjába karolva a hatalmas lépcsősor felé indultak.
A hideg levegő kellemesen csapta meg a lány arcát, és hívta táncba néhány rakoncátlan hajtincsét.
- Elmegyek a kocsiért – mondta Oliver és a lépcsőn lesietve a parkoló felé igyekezett.
Miután a férfi látótávolságon kívülre esett, Sarah a tenyerébe temette az arcát. Oliver már megint elérte, hogy szenvedjen. Nem bántotta, legalábbis fizikailag nem, de bár inkább azt tette volna! Az olyan sebek pár nap alatt összeforrnak és eltűnnek, de egy ilyen mély heg, ami a szívén volt, sokkal lassabban gyógyul. Már ha egyáltalán sikerül begyógyulnia.
Sarah egy mély levegőt vett, fejét hátravetve a csillagos eget bámulta.
- Gratulálhatok?
A lány összeszorította a szemét, mikor megérezte a mellette álló alak dohány, mentol és parfüm illatát. Ez az illat örökre bevésődött az emlékeibe.
- Nincs mihez – válaszolt alig halhatóan és táskája cipzárjával babráló ujjait kezdte figyelni.
- Pedig már azt hittem, hogy nekiálltatok a családalapításnak.
- Nem Oliverrel akarok családot alapítani – mondta még halkabban Sarah és egy pillanatra a mellette álló férfira pillantott.
Tom gyűlölködő tekintettel nézett végig a lányon. Megvetés, csalódottság és zavarodottság látszott az arcán.
- Nos, ezt mielőtt elhagytál tudnod kellett volna – mondta és a földre dobta félig elszívott cigijét.
- Azért hagytalak el, hogy megóvjalak.
- Ugyan már, ne nevettess a rohadt életbe! – Nevetett fel ingerülten a férfi - Könnyebb volt engem elhagyni, mint szembenézni az állat férjeddel!
- Nem tudod mire képes! – Nézett farkasszemet Tommal a lány.
- Nem tudom, de nem is érdekelt volna addig, amíg tudom, hogy te mellettem vagy!
Tom hangja visszhangzott a hatalmas épület előterében, miközben Sarah megbabonázva bámult az arcába.
Annyira nagyon hiányzott már neki. A hangja, az arca, az illata, maga a tökéletes lénye. Olyan őrült módon szerette, annyira nagyon, hogy legszívesebben a nyakába ugrott volna, és kérte volna, hogy vigye el valahová, ahol csak ők lehetnek.
De nem kérte, nem ugrott a nyakába. Ha ezt tette volna, Oliver addig üldözte volna Őket, amíg rájuk nem bukkan és akkor nem hagyta volna meg Tom életét.
A feszült csendet egy hangos dudaszó szakította félbe. Oliver a lépcsősor alján áll, autója motorja hangosan zúgott.
A lány megindult a kocsi felé, de a lépcsőn még utoljára hátrafordult:
- Vigyázz magadra.
- Ezt inkább nekem kéne mondanom – válaszolt Tom ingerülten, mire a lány halványan elmosolyodott.  

6 megjegyzés:

  1. Wihiiiiii!!! ***------------***
    Hát erre megérte várni! Sokkal de sokkal jobban sikerült az első találkozásuk, mint azt gondoltam :D Kíváncsi vagyok mi lesz ezután. Mert bár Tom dühös - ami valljuk be jogos - de tuti hogy nem bírja sokáig, ha Sarah-val kell egy légtérben lennie :D már alig várom az első csókot :D haha
    Am nagyon jó lett a dizi *---* Tetszik ahogy a fekete-fehér színeket mindig ilyen jól összetudod hozni egymással! :)
    Siess a folytatással, remélem minél előbb tudom olvasni :3 ♥♥♥♥

    ui.: nekem is sikerült megírnom az IP. folytatását, ha érdekel lesd meg ^^.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Alicia, nagyon örülök, hogy tetszett a rész! ♥
      Igen, az első csókot én is már várom, már nagyjából össze is állt a fejemben, hogy mikor s hogyan fog megtörténni. :P

      Igyekszem, hogy minél hamarabb tudjam hozni a folytatást! :)
      Oh, és már olvastam a részt, írtam is hozzászólást. ;)

      Törlés
  2. Fantasztikus író vagy, ismét lenyűgöztél a résszel. Nagyon várom a folytatást szóval remélem sietsz vele. :)) :* <3

    VálaszTörlés
  3. Újra nyeregben, Ket? ;) Rég olvastam ilyen jót tőled.
    Layla

    VálaszTörlés

Kedves olvasó!
Ha van véleményed, kérlek írd meg nekem. :) Minden építő jellegű kritikát szívesen olvasok.