2014. január 11., szombat

Locsogás megállás nélkül~

Sziasztok! Nagyon szégyellem magam, hogy már majdnem egy hónapja nem hoztam nektek semmi vállalható fejezetet vagy egyáltalán bármit. Nem akarok panaszkodni, mert nem kell végighallgatnotok a nyavalygásomat, hogy milyen stresszes időszakon megyek keresztül, szóval ezt ezzel be is fejezem. Csak arra szeretnélek kérni benneteket, hogy továbbra is legyetek türelmesek és ígérem, hozni fogom a részeket, csak... lassan. Nagyon lassan. Köszönöm, ha megértetek! ♥
 
 De most jöjjenek a bloggal kapcsolatos dolgok: Új design kert fel az oldalra. A témája az I'LL BE YOUR TEACHER (A címre kattintva feleleveníthetitek miről is szól ez a történet). A fejlécen Jeremy, Annalena és Tom vannak. Magamhoz képest elég hamar, röpke másfél óra alatt készültem el vele. Megvagyok vele elégedve, remélem nektek is tetszik. :)  

Szeretném megköszönni nektek, hogy ezekben a friss mentes időszakokban is naponta több mint 200 kíváncsi emberke látogatott az oldalra. Jólesik, hogy ennyire kíváncsiak vagytok és naponta felnéztek ide! A másik, amiért köszönetet akarok nektek mondani, azaz, hogy már 42 feliratkozott olvasója van az oldalnak! Szuper érzés! :) Arról nem is beszélve, hogy a Facebook oldalt is már 70 emberke kedvelte! Hihetetlen! ♥  

A bejegyzés végén, pedig egy újításra szeretném felhívni a figyelmeteket. A chat fölött láttok öt darab kis csillagot. Ezek segítségével tudjátok értékelni a blogot, természetesen név nélkül. Ilyen kis csillagocskák kerültek a menüben elérhető történetekhez is. Ha gondolod, ezek segítségével ki tudod fejezni, hogy egy ötös skálán mennyire értékeled az oldalt és az adott történetet. :) Nem nagy fáradtság kattintani egyet, nekem mégis sokat jelentene az ilyesfajta visszajelzés is.  

Nos, locsogásom végére értem, köszönöm, ha elolvastad. Az I'll be your teacher 2. része már készülőben van, pár nap és itt a rész.
További szép hétvégét drágáim, ölellek benneteket, Ket

2 megjegyzés:

  1. Oh god... soha nem fogom tudni megérteni, hogy vagy képes ilyen szuper diziket összerakni. Pofon egyszerűek, semmi csili-vili csicsás dolog nincs benne mégis annyira jól néz ki *--*.. anyám :D imádom! A késés miatt pedig szerintem senki nem neheztel rád, hiszen nyilván megértik [ha pedig nem akkor is meg kellene értenie mindenkinek] hogy egy blog vezetése nem egyszerű. Pláne úgy, hogy mellette még FB oldalad is van, amit rendszeresen használsz.. na meg tanulás, munka stbstb. :D Nem is értem, hogy bírod. Én például már alig bírom. Részeket nagyon nehezen, nagyon lassan tudok kidolgozni.. a FB oldal pedig... húúúhaa. Inkább hagyjuk is :D Így érettségi időszakban nagyon megterhelő még ilyenekkel is foglalkozni.
    De lényeg a lényeg, hogy én tuti itt leszek és izgatottan, köröm rágva, szájtátva, lelkesen és ahogy szeretnéd, várni fogom a részeket! [már csak azért is mert tudom amit tudok a "Boldogság ára" befejezéséről :)] -- de jó is volt annak idején az a kérdezz felelek twitteren.. :D
    Na de nem is dumálok :D
    Várom a részeket! ♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, de aranyos vagy, örülök, ha ennyire tetszenek a designok, amiket csinálok! ♥ Különösen azért, mert nincs is semmilyen flancos képszerkesztő programom. :)
      Megnyugodtam, ha nem csak az én napjaim ennyire kibírhatatlanok, nehezek és fárasztóak. Szegény részek piszok nehezen állnak össze a fejemben... bezzeg nyáron, akkor volt, hogy naponta hoztam friss például a Miss Makulátlanból.
      Hát, ha tetszett ez a kérdezz-felelekes dolog, akkor lehet, hogy a közeljövőben megint csinálok egy ilyen kis akciót. ;)
      Köszi, hogy kitartó olvasóm vagy! ♥

      Törlés

Kedves olvasó!
Ha van véleményed, kérlek írd meg nekem. :) Minden építő jellegű kritikát szívesen olvasok.