2013. október 31., csütörtök

Szünet?

Talán. Igazából nem is tudom hol kezdjem... Célszerű lenne az elején. Nos, mint gondolom az sokatoknak feltűnt, az utóbbi időkben nem voltam elég aktív. Ennek több oka is van, amit most nem szeretnék részletezni, inkább csak az igazán kiemelkedő okot írnám le. Alábbhagyott a lelkesedés, nincs kedvem írni. Hogy ez miért van? Nem tudom. Rengeteg visszajelzést, és sok-sok kedves szót kapok tőletek, mind a blogon, mind facebook-on, amiért leírhatatlanul hálás vagyok! Nem szándékozom eltemetni, vagy bezárni a blogot, mert tényleg a szívem csücske, egyszerűen csak... azt hiszem kell egy kis pihenő. Jó lenne, ha egy kicsit pihentetném a gondolataimat, és nem azon kattogna az agyam napi 12 órában, hogy miről kéne írnom, mi legyen a folytatásban. Ez nem panaszkodás, félreértés ne essék, én vállaltam ennyi történetet, amit még most is határozottan állítok, hogy be lesz fejezve!
A lényeg a lényeg, hogy most egy kis szusszanásnyi szünetet tartok. A blogot és a történeteket pedig ne temessétek túl mélyre, mert még fogtok velem találkozni. :)
Ölellek benneteket és köszönök mindent!

5 megjegyzés:

  1. Szia Kata! Nagyon sajnálom, hogy most egy ideig nem írsz, hiszen már az életem részévé vált, hogy olvasom a történeteidet. :(( Ennek ellenére, teljes mértékben megtudlak érteni! :) Minden ember elfárad egy idő után és minden embernek kell egy kis szünet. (: A Tokio Hotel is pihen egy-egy turné után :) szusszanny csak nyugodtan és ne aggódj, ha jönnek az újabb részek, én(mi) itt leszek(ünk), olvasunk és persze szorgalmasan kommentelünk!!! :))) <333

    VálaszTörlés
  2. Várunk vissza!
    Szívd fel magad erővel, gyűjts sok-sok ihletet, és mi itt leszünk mikor újra úgy érzed, szívesen osztanád meg velünk gondolataidat!

    VálaszTörlés
  3. szia!
    igazából nem is tudom mit írjak... eléggé meglepődtem, de tiszteletben tartom a döntésed, s megnyugodtam, hogy a történetek azért be lesznek fejezve. :)
    kisses. <3

    VálaszTörlés
  4. hmmm..:/
    hát.egy kis szünet mindenkinek kell, de azért ne évekre tűnj el mint a Tokio Hotel....:/

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm, hogy megértetek! ♥
    Hamarosan újra jelentkezem!

    VálaszTörlés

Kedves olvasó!
Ha van véleményed, kérlek írd meg nekem. :) Minden építő jellegű kritikát szívesen olvasok.