2013. július 20., szombat

Novella verseny

Oké, tényleg szóhoz sem jutok. Ann versenyén a novellám (Yvonne Canaris) első helyezett lett! Ez annyira felfoghatatlan, nem is jut eszembe semmi értelmes gondolat, egyszerűen csak boldog vagyok. Nagyon! :) 
Ann írt is egy kritikát a történetemről, aminek szintén nagyon örülök, mert csupa kedves dolgot írt. Íme:

Yvonne Canaris/ Kritika:
Tartalom: Mikor elkezdtem olvasni, rögtön mosolyra húzódott a szám. Igazán jó kezdés volt, mint egy igazi tündérmese, tetszett. A cselekmény rendesen kidolgozott, cseppet sem össze csapott, gyönyörűen végig vezeti az olvasót, nem hagy ki semmi lényegeset, minden meg van benne ami egy novellához kell. A szerelmi szál, na meg ahogy egyre közelebb kerülnek egymáshoz, magával ragadott. A vége felé kezdtem azt hinni hogy nem lesz Happy End, de szerencsére nem így lett. Bill kalauzolása és az idős néni karakterén nagyot nevettem, ötletes. Viszont Yvonne barátnője - nem tudom miért, na jó, de ;)  -  az elejétől fogva irritált. Szerencsétlen lányt beledobja a mély vízbe, utána meg simán ellöki, csak hogy közelebb férkőzhessen Billhez. Szerencsére Bill sem idióta, így kellőképpen sikerült egy jó kis befejezést kreálnod belőle.
Helyesírás: Nem találtam benne hibát, sem elveszett vesszőket vagy betűket.
Fogalmazás: Főleg a karakterek jellemzésénél lehet észrevenni hogy gyakorlott vagy írás terén. Jól megfogalmazott, kerek mondatok, és helyes párbeszédeid vannak, jól fogalmazol, nincsenek szóismétléseid.

Igazán nem tudok mit hozzáfűzni, csak azt, hogy köszönöm! Nagyon köszönöm, ezt a kedves visszajelzést, annyira jólesik és inspirál a folytatásra. :) Szóval igen, köszönöm! Oh, és ha már ilyen Oscar-díjátadós, mindent-nagyon-köszönök rohamom van, szeretnék azoknak is köszönetet mondani, akik olvassák a történeteimet, és valamilyen úton-módon (like, hozzászólás, e-mail, 'pipák') hagynak visszajelzést. :) Imádlak benneteket, miattatok is érdemes írni!

Köszönöm! 

3 megjegyzés:

  1. Úúúgyee megmondtam! Váóóó, most meg nem is tudom, mit mondjak! Nagyon-nagyon gratulálok az 1. helyért! Jesszus, itt ugrálok örömömben ((: Elmondhatatlanul tehetséges és ügyes vagy! Komolyan..iszonyú büszke vagyok rád (': + amit mondtál, hogy miattunk is érdemes írni, ezt mi (én) köszönjük nagyon. Mi (én) is nagyon imádunk! Ezután is sok sikert és ilyen eredményeket kívánok! Puszi <33
    Ui.: a történeteidet pedig szorgalmasan olvasom tovább:)))))

    VálaszTörlés
  2. Csak egyeterteni tudok az elottem szoloval. Sok-sok gratula! :) Tok jonak talalom, hogy ilyen motivalt vagy es tenyleg, csak orulni tudok, ha ehhez mi is hozzajarulunk. :) Szoval csak igy tovabb. ;)
    D.

    VálaszTörlés
  3. Oh, hát egyelek meg benneteket. ♥ Köszönöm szépen Linda a bizalmat, tényleg igazad lett. :) Én is nagyon-nagyon örültem neki, el se hittem. Nem gondoltam, hogy egyszer is az életben az írásommal fogok nyerni. :)
    D., ami pedig a motivációt érinti: tényleg hatalmas lendületet adott! Már dolgozom egy új novellán is, és a történetek új részébe is már belekezdtem. :)

    D., Linda, köszönöm nektek a biztatást, támogatást és a sok-sok hozzászólást! :)) ♥

    VálaszTörlés

Kedves olvasó!
Ha van véleményed, kérlek írd meg nekem. :) Minden építő jellegű kritikát szívesen olvasok.