2013. március 30., szombat

Megvédelek (...) 1. rész

Sziasztok! Mint ahogy ígértem itt a Megvédelek 1. része! :) Remélem még a szünet folyamán tudom hozni nektek a 2. részét, majd meglátom, hogy lesz rá időm. Ez még egy unalmas fejezet, de remélem a folytatás tetszeni fog. Nos, akkor jó olvasgatást! :)
http://www.kepfeltoltes.hu/130501/ketpng_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://www.kepfeltoltes.hu/130330/hhhhhhGGGG_www.kepfeltoltes.hu_.png 
MEGVÉDELEK
- avagy légy kedves különben meghalsz

~1. rész~


- Ez te vagy?
- Nagyon úgy tűnik... – néztem a felém fordított monitor felé.
- Mit jelentsen ez? Mi történt pontosan? – állt meg előttem a főnököm.
- Hát...
- Egy képviselő lánya megsérült egy figyelmetlen, két ballábas testőr miatt. Három hétbe telt mire felgyógyult – kezdett sétálgatni előttem – Nincs két hete, hogy a hírekben volt. Egy testőr cég számára az imázs az egyik legfontosabb referencia.
- Tudom – bólogattam fegyelmezetten.
- Akkor miért csinálod ezt velem? – kapott a fejéhez színpadiasan Albert. Igazi színész volt az öreg.
- Én csak... – kezdtem volna magyarázni a helyzetet mikor a szavamba vágott (jó szokásához híven).
- Ki az a Tom Kaulitz? – nézett rám gyanúsan – Nagyon gyorsan terjed a videó, nem lehet holmi pék vagy szakács...
- Egy gitáros.
- Mi?
- Tudod, Ő a gitárosok szégyene, egy igazi gengszter – magyaráztam – A Tokio Hotel nevű együttes gitárosa és egyben a legrosszabb hírű tagja is.
- Hé! Álljon meg a menet! – kezdett hadonászni - Azt akarod mondani, hogy ismered ezt az embert, mégis így elbántál vele?
- Nem, én... vagyis...
- Elég! – szakított félbe (megint...) – Mi volt ez az egész? Mondj el mindent, most azonnal! Az elejéről!
- Jó, jó... – bólogattam beleegyezően és próbáltam összeszedni a gondolataimat - Tegnap este apa születésnapját ünnepeltük egy helyi bárban. Eredetileg úgy terveztük, hogy otthon maradunk és ott fogunk ünnepelni, de aztán kitalálta, hogy Ő márpedig el akar menni egy bárba és bulizni (...persze csak a maga sajátos módján).
- Na, és mennyit ittál? – nézett rám kérdőn.
- Inni? Semennyit! – vágtam rá egyből, de Albert rosszalló tekinteté látva halkan hozzátettem: - Talán 1-2 korsó... vagy lehet, hogy 4-5 korsó sört... – vallottam be végül. A főnökúr csak reménytelenül rázta a fejét, aztán intett egyet, mire folytattam a mesélést.
- A hangulat remek volt, az öcsém és apa is jól szórakozott, de aztán... – borult el a tekintetem, mikor eszembe jutott az a fültágítós, piercinges, borostás arc.
- Aztán?
- Aztán megjelent Ő, a világ gitárosainak szégyene.
- Ő lenne a srác a videóról? – kezdett összeállni főnököm fejében is a kép.
- Pontosan – bólogattam – Az a szemét és a bandája elnyerte az egyik legszínvonalasabb díjat a Secret Window elől – folytattam a magyarázást, bár most én voltam színpadias, mármint ami a gesztikulálást illeti.
- Secret Window? – nézett értetlenül Albert.
Kibillentem az egyensúlyomból. Hogy létezhet az, hogy valaki nem ismeri a Secret Window nevű együttest? Ez egyszerűen...
- A Secret Window nem csak egy sima együttes – igyekeztem nyugodt maradni, miközben tudatlan feledtesemet próbáltam felvilágosítani – Ők egy életérzés, a valódi, igazi zene hírnökei! Tehetségesek és profik. Ámulatba ejtik az embert minden egyes hanggal!
- Tényleg nagy rajongójuk lehetsz...
- Természetesen! – húztam ki magam büszkén, hisz azért nem mindenki mondhatja el magáról, hogy a Secret Window Fanclub egyik vezetője.
Albert egy pár pillanatig gondolkodott majd a zakómra kitűzött kis korongra mutatott.
- Tehát ezért van rajtad mindig ez a kitűző.
- Még szép! – kaptam egyből a kis fémdarabhoz – Szinte ezzel születtem! Már csecsemőkoromban is a banda pólóját hordtam.
- Szóval azért gyepáltad el azt a gitárost, mert az együttesük elnyert egy díjat a tieid elől? – kérdezte bizonytalanul Albert.
- Nem, nem! Ez nem így van – tiltakoztam, már-már túlzottan is - Az a piszok Tom Kaulitz meglökte az idős apámat. Mint lánya, hogyan tarthattam volna vissza magam?
- De hát az apád 43 éves. Idősebb vagyok nála.
- Az most nem számít – legyintettem – Itt most a Secret Window becsületéről van szó!
- Tehát mégis miattuk... ennyi cécó két együttes miatt – vont vállat Albert és leült az íróasztala mögé.
- Ezt a két együttest még véletlenül sem lehet egy lapon említeni! – tenyereltem az asztalára úgy néztem keményen a főnökömre – A Secret Window egy nagy...
- Tudom, tudom, egy nagyszerű és szuper együttes – szakított félbe – Sofie, a probléma itt azzal van, hogy bántalmaztál egy ismert embert, ami felkerült a netre. Tudod mit jelent ez? Be fognak minket perelni!
- Az csak egy sima fejen átdobás volt... – jegyeztem meg mellékesen.
- Testőr, aki verekedett miután megivott pár pohár sört. Ha ez a hír elterjed, lehúzhatjuk a rolót.
- Ennyire komoly lenne? – kezdtem kellemetlenül érezni magam.
- Ötödik fokozatú fekete öves vagy judoban, igaz? – kérdezte, mire némán bólintottam - Tudod ugye, hogy ha egy fekete öves judoban erőszakos cselekedetet követ el, a büntetését súlyosbítják?
- Igen...
- Meg kell oldanunk valahogy ezt az ügyet – gondolkodott Albert, és lassan körbeforgott a székével - A személyazonosságod titokban kell maradjon!


- Hé öcskös! – hívtam fel Adamot, miközben az edzőterembe siettem – Hol vagy?
- Az üzletben, hol máshol? – válaszolta unottan.
- Na és apa?
- Ő is itt van.
- Figyelj, ha valaki kérdez rólam, mond azt, hogy nem tudod. Ne mondj semmit, de tényleg semmit! – hangsúlyoztam a ’semmi’ szót. – Szólj apának is, világos?
- Jaja, vettem. De miért? Miért kérdezne rólad bárki is? – kérdezte a szokásos iróniával a hangjában, de ezt most elengedtem a fülem mellett.
- Csak mond azt, amire kértelek! – figyelmeztettem újra és letettem a telefont.
Alig vártam, hogy beérjek a terembe és üthessek párat. A tegnapi incidens teljesen felzaklatott. Ha belegondolok, hogy a miatt a görény miatt, az állásom is veszélyben van... áh, nem sok hiányzott ahhoz, hogy felrobbanjak. Nem elég neki, hogy elnyerték a Secret Window elől azt a nívós díjat, még a munkám is kell neki? Csak találkoznék vele újra, biztos több judo fogást mutatnék neki! - gondolkodtam magamban és teljes erőből benyitottam az edzőterembe. Az ajtó meg sem moccant, úgyhogy újból lenyomtam a kilincset, de semmi.
- Technikai okok miatt zárva? – olvastam lemondóan az ajtóra ragasztott papírdarabot – Ez most komoly? – tettem fel a költői kérdést és homlokomat az ajtónak támasztottam. Le kell nyugodnom, le kell nyugod...
- Elnézést – szólt mögülem az ismeretlen hang, mire megfordultam – Maga a judos lány?
- Szóval látta a videót... – nyögtem, mire egy apró kártyát nyújtott felém – Tokio Hotel PR menedzser Mark White – olvastam hangosan a díszes betűket.
- Azt hiszem, van egy kis megbeszélnivalónk, Judo kisasszony. Hova mehetnénk? – nézett rám ellentmondást nem tűrő arccal.


Alig egy órával később ismét Albert irodájában ültem, kiegészülve a Tokio Hotel menedzserével. Rossz előérzetem volt, de még mennyire rossz!
- Maga adta a nevét a cégnek? – kérdezte Mark.
- Talán egy kicsit fura? – nézett bizonytalanul a főnököm.
- Albert Müller Védelmező Karjai? Nem rossz. Igazából könnyen megjegyezhető...
- Oh, igazán köszönöm – tapsikolt Albert úgy, mint egy kisgyerek.
- Nagyon egyedi. Elég egyszer hallani és észben tartja az ember.
- Ugye? Ez volt az egyik fő szempont mikor nevet válasz... – kezdett hadarni, de a következő mondat az arcára fagyasztotta a mosolyt.
- Nem rég volt a hírekben. Egy képviselő lánya megsérült, mert a testőr figyelmetlen volt. Nem éppen a legjobb reklám egy őrző-védő cégnek...
- Be-beszéljünk inkább a mi ügyünkről! – szólt pár pillanattal később bizonytalanul Albert.
- Igaza van – helyeselt Mark és feljebb tolta orrán a szemüvegét – Azt akarjuk, hogy Judo kisasszony Tom Kaulitz személyi testőre legyen.
Teljesen lefagytam. Azt akarja, hogy a Tokio Hotel gengszterére vigyázzak? Ez egy nagyon rossz vicc. Borzasztóan rossz!

6 megjegyzés:

  1. Wow :) Nagyon jónak ígérkezik, hogy ez a Tom milyen egy kis.. kis... mindegy, imádom :D ;) Siess a folytatással :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy tetszett; próbálok sietni :)

      Törlés
  2. ÁÁÁ!!*-* über jó!! :D várom a folytatást! :D

    VálaszTörlés
  3. Úúúristen **--** ez hihetetlenülfantasztikusan jó lett!! :))Ennél jobban meg se lehetett volna csinálni :D wáá már alig várom az " oktató órákat " na meg ahogy jól helyben hagyja majd Tomot :DD *--* arról nem is beszélve hogy hogyan fognak egymásba szeretni ♥♥
    Léécii siess ^^.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Alicia, nagyon örülök, hogy ennyire tetszik és felkeltette az érdeklődésed! :) ♥ Remélem 1-2 napon belül tudom hozni a második részét. ;)

      Törlés

Kedves olvasó!
Ha van véleményed, kérlek írd meg nekem. :) Minden építő jellegű kritikát szívesen olvasok.