2013. március 25., hétfő

Kényszerszünet

Sziasztok! Nem gondoltam volna, hogy az új bejegyzés egy olyan dologról fog szólni ami eléggé megdöbbentett. Hachi hívta fel a figyelmemet arra, hogy egy lány azt állítja magáról, Ő írja A szobalány csókja című sztorit Ket nevén. Nyugodt természetű vagyok és vitatkozni sem szeretek, ezért nem fogok neki oldalakat írni arról, hogy mégis mit képzel. Az egész egyszerűen csak rosszul esik, és igazából az zavar, hogy dolgozom a részek írásával erre más, csak úgy kijelenti, hogy Ő írja és milyen ügyes. Nagyon sajnálom ezt az egész helyzetet, mert imádom az oldalt és írni is szeretek, de egy időre kényszerszünetet tartok (reménykedve abban, hogy az illető a továbbiakban nem állít magáról ilyet). A történeteket tovább fogom írni, és egyszer talán újra publikálni fogom a neten. :)
Sajnálom és bocsánatot kérek azoktól akik szerették a történeteket és rendszeresen írtak kommentárokat. Alicia, Ancsa, Hachi, Kitty, Nikszike köszönöm nektek! :)
Legyetek jók, további szép estét nektek; sziasztok! 
Ket (az egyetlen és igazi... )

9 megjegyzés:

  1. Jézusom O.o .. hát ezt nem is hiszem el .. ez undorító aljas és elég elkeserítő dolog.. nem is értem hogy jutott egyáltalán ez az eszébe? O.o .. most .. nem tudom ..totál ledöbbentett és úgy érzem hogy én ezt nem fogom annyiban hagyni .. annyira felháborítónak tartom ezt ..
    Esetleg nem ismersz valakit aki tudja hogy ezt írod és .. nem tudom esetleg pikkel rád valamiért és ezzel akarna bosszút állni? .. Komolyan már nem is tudok mit mondani :'DD .. ez gááz..
    megyek és körbe " szaglászok " és kicsit mélyebbre nyúlok az informatikai tudásomba hátha okosabbak leszünk ...
    Még írok éés fel a fejjel! Ez a te történeted te írtad te szenvedtél vele és MI épp ezért IMÁDJUK!! ♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen Alicia, én is ugyan így éreztem mikor megláttam. Piszok nyomorult érzés... ( :
      Az igazság az, hogy senki, még legjobb barátnőm sem tud arról, hogy írok. Ez egy kis személyes titok azt hiszem. ( :
      Igazán köszönöm a hozzászólásod, tényleg nagyon jól esik! Nagyon köszönöm! ♥

      Törlés
  2. Na az ilyeneknek kéne oda somni egy két apai pofont.... Ne hagyd magad ha szereted csinálni :) de egyébként mit akart ezzel elérni? Ha most te abbahagyod és állítólag ő az író akkor még akkor kapnánk új részeket belőle nem? Hát nem igazán gondolta végig a hazugság menetét... De csak gratulálni tudok neki.... Viszont tényleg ne hagyd magad hogy ilyen NYOMORÉKOK eltantoritsanak :) puszii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Kitty a biztatást, igazán kedves vagy! :)
      Amúgy ez a vicces az egészben. Már komolyan azt várom, hogy mivel áll elő, miért nem írja tovább a történetet... Na jó, persze, hogy nem, de na. Őszintén reménykedem benne, hogy a továbbiakban elmegy a kedve az ehhez hasonló kis hazugságoktól.

      Törlés
  3. Ö! O.O wtf?
    Ez... Ezt... A... -.- Hogy rohadjon keresztbe!! :@ Fú, de... Most miatta kell halasztani. Én. Én ha megtalálom... Mi az hogy ilyet mersz hazudni?! Mi az, hogy egyáltalán hazudsz?! >O Remélem Liar, olvasod a hozzászólásom, mert ha megtalállak, halott vagy!
    Chh. És még az ilyenek nevezik magukat embernek...
    Én azt mondom Ket, hogy folytasd nyugodtan az írást, mert mi tudjuk, hogy Te írtad és ez ellen már nem tud mit tenni. Ha meg felmeri tölteni a sajátjaként, úgy megalázzuk, hogy többet számítógép közelébe se megy.
    Assh, de bosszantó! Mindjárt utána is nézek ennek...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Yami, nagyon-nagyon köszönöm a biztatást, nagyon jól esik és tényleg erőt ad! Köszönöm! :)

      Törlés
  4. Nincs mit! :) mi bízunk benned, és segítünk ha kell! ;)

    VálaszTörlés
  5. Szia, én bízom benne hogy publikálni fogod, mert eddig imádom!

    VálaszTörlés
  6. MI A JÓ SZAGÚ....?!!!! IMÁDTAM AZT A TÖRTÉNETET!KAJAKRA CSAK TUDJAM MEG KIVOLT ÉN MEGÖLÖM!><""" az összes történetedet imádom!!!!és a szobalány csókja az egyik kiemelt kedvencem!!!!!!!!!!!!!!!!!><* kérlek amint lehet folytasd!:'( de zért a többi történetet folytatod ugye?:o csak mert két napja nem írtál..:(

    VálaszTörlés

Kedves olvasó!
Ha van véleményed, kérlek írd meg nekem. :) Minden építő jellegű kritikát szívesen olvasok.