2013. január 31., csütörtök

A szerelem ára - 14. rész [Kedvelsz engem?]

http://www.kepfeltoltes.hu/130804/angyal3png_www.kepfeltoltes.hu_.png
Sarah épp azt tervezte, hogy tud legegyszerűbben eltűnni, mikor valaki hirtelen a lépcsőn, karon ragadta és a folyosón pár szobával arrébb be nem lökte maga előtt egy szobába.
A lány zavarodottan nézett körbe a sötét szobában, mikor az ajtónak támaszkodva, karba tett kézzel állva meglátott egy sötét sziluettet.
- Neked nincs egy kis déjà vu érzésed? – kérdezte az ismerős hang.
- Talán egy kicsit – simított végig Sarah felgyűrődött szoknyáján – Bár, úgy emlékszem, legutóbb én löktelek be téged a saját hotelszobádba...
- Milyen igaz – vont vállat Tom, majd az éjjeli szekrényhez érve felkapcsolta a kis lámpát és a hatalmas franciaágy szélére ült. Nem szólt semmit, így pár pillanattal később Sarah törte meg a csendet:
- Igazad volt... Oliver állt az egész mögött – kezdte halkan és az ágy végénél a földre kuporodott. – Hinnem kellett volna neked... – tette hozzá szinte alig hallhatóan.
- Máskor higgy nekem – mondta Tom, mire Sarah egy halk ’Jó’ keretében előre biccentette a fejét.
- Amúgy... honnan tudtad, hol vagyunk? – kérdezte a lány.
- Az a degenerált fazon rám küldött pár izomagyat.
- Mi? – kérdezte reflexszerűen Sarah, de aztán egyből eszébe jutottak Oliver rideg szavai:
„Ha azt reméled, hogy az a suhanc, raszta hajú punk és társai segíteni fognak rajtad, akkor nagyon tévedsz. Hidd el, most ők sem unatkoznak...”
- Hogy hogy...? – szakította félbe hírtelen Tom Saraht a mondat közepén.
- Hogy hogy ilyen jó állapotban megúsztam? – kérdezte, mire a lány némán bólintott – Azzal nem számolt, hogy minket Németország legjobb testőrei védenek szinte a nap 24 órájában – mosolyodott el halványan a rasztás.
A szoba teljesen elcsendesedett, csak a város zajai szűrődtek be a hatalmas helységbe. Sarah szívverése is kezdett lassulni, teljesen megnyugodott. Korábban is feltűnt neki, ha Tom a közelében van, mindig elárasztja egy megmagyarázhatatlan érzés. A nyugalom, a biztonságérzet és egy kis zavarodottság egyvelege ez. Nem tudta mit is jelenthet ez a kombináció, de egy valamiben teljesen biztos volt. Jó a közelében lenni.
- Tom? – kérdezte a lány pár perc mélázás után.
- Hm?
- Köszönök mindent... – sóhajtotta hangosan – Furcsa helyzetekbe keverlek, de te mégis segítesz nekem. A barátaim ilyenkor már rég elpártoltak tőlem.
- Akkor Ők nem voltak a barátaid – jelentette ki Tom majd az ágyról felpattanva a lány mellé telepedett hanyagul a földre - ...és amúgy sem gondolom magam egy puszta ’barátnak’ – mondta, és felhúzott térdére könyökölve bámult a lány arcába.
- Én... izé... – makogta zavartan Sarah, de teljesen elcsendesült mikor Tom hatalmas, barna szemeibe nézett.
- Kedvelsz engem? – kérdezte Tom olyan hangnemben, mintha csak a sarki boltban érdeklődne friss kenyér után.
A lány köpni-nyelni nem tudott hírtelen. Meglepődött Tom fura viselkedésén, arról nem is beszélve, hogy egy ilyen kérdést csak úgy, teljesen váratlanul feltenni... Sarah arca bíborvörössé változott.
- Mi? – kérdezte értetlenkedve majd a hotelszoba másik végébe kezdett bámulni – Miből go... – kezdett bele, de a folyosóról beszűrődő kiabálás megzavarta.
- Ez ugye nem az, amire gondolok...? – tápászkodott fel a földről Tom és az ajtóhoz lépett. Óvatosan közelebb hajolt, úgy várta a fejleményeket.
Nem sokkal később újra üvöltözni kezdtek a folyosón, mire Tom értetlenkedve pillantott hátra a lányra.
- A férjed az... hogy lehet, még mindig itt? – kérdezte, mire a lány arcán egyből végigfutott a rémület.
- Miről beszélsz?
- Teljesen biztos voltam benne, hogy miután lefeküdtetek, ő egyből le fog lépni...
- Tessék? – pislogott értetlenül Sarah és a padlóról felpattanva közelebb lépett Tomhoz – Honnan veszed, hogy lefeküdtem vele? Mi a fenéről beszélsz?
- Akit rám küldött... az mondta, hogy mit tervez. Amúgy meg – nézett végig Sarah szedet vetett kinézetén – nem egyértelmű?
- Épp menekülés közben zavartál meg – válaszolt a lány ingerülten – Minden rendben ment addig, amíg be nem rángattál ide!
- Ó, szóval te ezt hívod ’minden rendben’-nek? – bökött az ajtó felé Tom – Még a végén én leszek a rossz komolyan...
- Egy szóval sem mondtam azt, hogy te vagy a rossz. Ne forgasd ki a szavaimat! Amúgy is, sose kértem, hogy bárki is segítsen vagy védjen meg – mondta Sarah feldúltan.
- Na látod, ez a rohadt nagy baj! – folytatta Tom a civakodást – Kezdem azt hinni, hogy élvezed ezt az egészet.
A lány pár pillanatig döbbenten bámult Tom arcába. Azok után, hogy nem egyszer látta, hogy bánik vele Oliver, azt meri feltételezi, hogy ezt az egészet élvezi?
- Nem tudod, miről beszélsz... – nyögte undorral az arcán Sarah.
A folyosón az ordibálás csak nem akart szűnni, és a lány most már teljesen tisztán hallotta, ahogy Oliver a nevét üvöltözi.
- Sarah! Sarah! Tudom, hogy itt vagy valahol te szajha! – ordibálta megállás nélkül. Néha elcsendesedett, mikor a lépcsőn fel-le mászkálva, minden szintre eljutotta mondandóját.
------------
Halihó, sziasztok! :) Őszintén szólva megszenvedtem ezzel a résszel. Háromszor kezdtem neki, de semelyik nem nyerte el a tetszésemet; igazából ez a változat sem. Kérlek, nézzétek el nekem, hogy nem lett jó és hosszú, a következő talán már jobbra sikerül (és több időm is lesz rá :). Ennyit szerettem volna, legyetek jók, sziasztok! :)
http://www.kepfeltoltes.hu/130501/ketpng_www.kepfeltoltes.hu_.png

8 megjegyzés:

  1. nekem ez is tetszik csak bár lenne sűrűbben mert nehezen bírok magammal :) egész nap olvasnám mind a három történetedet!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy ennyire tetszik! :) Nem is gondoltam volna, hogy van olyan látogatóm, aki egész nap itt olvasgatna :))

      Törlés
  2. én is közéjük tartozom!:)) nagyon jó lett!:D

    VálaszTörlés
  3. Mi az hogy nem tetszik? :DD
    Ez úgy tökéletes ahogy van!! :)<33
    És fúúh.. már kikészít ez az idióta Oliver >.<"
    És igen .. hahhaa :DD Neked nincs egy kis déjà vu érzésed? >.< szakadtam :'DD ez a dinka Tom :'DD .. fúúh :D nem bírom kivárni a következő részt :DD <33 léécii siess :)) <333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát pedig tényleg nem tetszik, de ha nektek igen, akkor nincs nagy gond. :D
      A dicséretet köszönöm, 'nyugodt' lehetsz, Oliver még sok kellemetlenséget fog okozni... ;)
      A következő résszel pedig próbálok sietni. ^^

      Törlés
  4. Szia! Mikor jön a kövi? :D
    Egyébként én tegnap találtam rá, de csak A szerelem árát kezdtem olvasni. Nagyon tetszik!! :)) Komolyan :) Nagyon tehetséges vagy, és tökjó, hogy TH-s törit írtál; egyik kedvenc bandám :) Tom nagy kedvenc :D
    Siess a kövivel :D Nagyon várom a folytatást!! :)

    Egy TH-rajongó :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Amint lesz időm megírom a következőt, de, hogy ez pontosan mikor is lesz azt nem tudom... :)
      Nagyon örülök neki, hogy tetszik, és a dicséretet is köszönöm, igazán jól esik. :) Ha Tom a kedvenced, akkor tudom ajánlani A szobalány csókja c. másik írásomat, ott szintén Tom a főszereplő. ;)
      [... és ha már kedvenceknél tartunk, nekem Georg a favoritom ♥]

      Törlés

Kedves olvasó!
Ha van véleményed, kérlek írd meg nekem. :) Minden építő jellegű kritikát szívesen olvasok.