2012. november 5., hétfő

Dancing With the Stars - Bevezető


http://www.kepfeltoltes.hu/121126/dancewithmekissebb_www.kepfeltoltes.hu_.png
*Ring-ring*
Álmosan nyúltam az éjjeliszekrényemen hangosan rezgő telefon után. Lassan a fülemhez emeltem és bágyadtan beleszóltam:
- Igen?
- Szia Lora! – hadarta gyorsan Rebekka levegő után kapkodva - Nem fogod elhinni, amit mondani, fogok! Vá, annyira izgatott vagyok, hú!
Ez a viselkedés annyira jellemző volt rá. Kislány korunk óta barátok vagyunk, már-már testvérien ragaszkodunk egymáshoz.
- Nyugodj meg, így nem értek semmit – ültem fel az ágyamban miközben sikeresen elnyomtam egy ásítást.
- Oké oké, lenyugszom – hallottam, ahogy a telefon másik végén kifújja a levegőt – Szóval, most hívott Andrea. Hallott egy pletykát, ami már-már nem is pletyka, hanem igaz. – mondta színlelt nyugodtsággal a drámai hatás kedvéért.
- És mi azaz eszméletlen pletyka?
- Nem fogsz hinni a fülednek!
- Rebekka, a lényeget légyszi.
Pár pillanatnyi szünet után Rebekka nagy levegőt vett és végre kimondta:
- Szerepelni fogunk a Dancing With the Stars új évadában!
A hír hallatán nagyokat pislogva bámultam körbe a szobában. Egyből nem éreztem már magam álmosnak.
A Dancing With the Satrs Németország egyik kedvenc TV műsora, jó pár évadot megélt már. A show lényege, hogy profi táncosok híres, neves emberekkel táncolnak minden hétvégén hétről-hétre. Rebekkaval nagyon szerettük a műsort, sokszor beszéltünk róla, milyen lenne azon a színpadon táncolni.
- Mi? Andrea ezt honnan tudja? Ha csak pletyka, akkor fölösleges beleélni magunkat - próbáltam racionálisan felfogni a dolgokat.
- Nem, nem, nem! Andrea már a biztos táncosok között van, felkérték rá érted!? – lemertem volna fogadni, hogy miközben ezeket mondja, hatalmas mozdulatokkal gesztikulál hozzá. Tipikus Rebekka.
- De mi, hogy kerülünk a képbe?
- Jaj már! Andrea megkérdezte, kik azok a táncosok, akik még szerepelni fognak a műsorban. Na és akkor mondott minket is a fazon! Rebekka Spiegelt és Lora Jägert. Úristen! Alig bírom elhinni!
Oké, most már kezdtem én is reménykedni, hogy a hír mégis csak igaz.

*

Pár nappal később bizony minket is megkeresett Hans és hivatalosan is felkért a műsorra. Tanítsuk meg táncolni híres partnerünket. Rebekka és én is nagyon szívesen (és az még enyhe kifejezés) elfogadtuk az ajánlatot, alig vártuk, hogy elkezdjük a tanítást. Ami viszont a táncnál is jobban izgatott jelenleg az az, hogy kivel kell hónapokon át együtt dolgoznom. Mikor erről kérdeztem Hanst, mosolyogva csak annyit mondott: „Majd a hivatalos sajtótájékoztatón kiderül.”
Rebekkaval, a kis színpad előtt ülve vártuk, hogy elkezdődjön a sajtótájékoztató. Az agyam megállás nélkül kattogott, annyi gondolat cikázott a fejemben. Mi van, ha nem leszünk egymásnak szimpatikusak, ha nem bírunk együtt dolgozni? Mi van, ha egy igazi két ballábas sztárt kell, mondjuk szambázni, megtanítanom?
- Nyugi Lora – tette Rebekka a kezét a combomra. Hihetetlen volt, hogy a barátnőm ilyen helyzetben mennyire más. Ha valakinek elmondanám, hogy hogy viselkedik, miket szokott csinálni mikor ketten vagyunk, azt hiszem az illető a képembe röhögne. Itt ült mellettem teljesen nyugodtan, és elegánsan, hosszú szőke haját szoros copfba fogva. Meg nem mondaná róla az ember, hogy alapból egy nagyszájú, hiperaktív, cserfes lány.
- Nyugodt vagyok, teljesen.
- Azt látom – mosolygott vissza rám.
A színpadon ekkor megjelent a műsor házigazdája, mire a mögöttünk sorakozó újságírók gépei vakuzni kezdtek. Elmondta a szokásos dolgokat, hogy mennyire örül, hogy a show ilyen népszerű és, hogy reméli még legalább ennyi évada lesz a műsornak. A kezemet ropogtatva vártam, hogy, végre kimondják a partnerem nevét. Szerencsére nem sokáig kellett már várakoznom, a műsorvezető felkonferálta a táncosokat a színpadra.
- Most következzék az est legizgalmasabb pillanata, jöjjenek Németország új táncos csillagai!
A műsorvezető először a táncos nevét mondta, majd egy kis szünet után a híres párjáról is lerántotta a leplet. Az illető a háttérből előlépve, az újságíróknak integetve lépett a táncpartnere mögé vagy elé.
A szívem egyre gyorsabb tempóban kezdett ütni, mikor a mellettem ácsorgó Rebekka mögé beállt az egyik kedvenc színésze. Hatalmas mosollyal az arcán adta mindenki tudtára: Neki van a legklasszabb partnere.
Attól féltem mindenki meghallja, olyan hangosan kalimpált a szívem, mikor a konferanszié az én nevemet mondta ki:
- Lora Jäger táncpartnere az a fiú lesz, aki csak a műsor kedvéért tért haza Los Angelesből!
Los Angelesből? – gondoltam magamban izgatottan, és próbáltam felidézni olyan valakit, akiről tudtam, hogy kinn él.
- A Tokio Hotel frontembere, Bill Kaulitz hölgyeim és uraim!
A fényképezőgépek eszeveszett módon kezdtek kattogni, ahogy Bill integetve elsétált előttük. A kis emelvényre fellépve, nem törődve a három kis lépcsőfokkal, egy pillanat alatt előttem termett, aztán egy halk „Helló” kíséretében beállt mögém.
Oké, szóval Bill Kaulitz. Végül is... lehetne rosszabb – töprengtem.
http://www.kepfeltoltes.hu/121018/1301839350_90_www.kepfeltoltes.hu_.png
Sziasztok! Hú, be kell valljam, már nagyon régóta gondolkodtam ezen a sztorin. :) Nem voltam benne biztos, hogy jó lenne még egy történetbe belekezdeni, de na. Ameddig van ötletem, addig nincs nagy gond. :D Nem lesz hosszú, 10 maximum 15 részt tervezek belőle (persze ez változhat). Remélem ez a történetem is tetszeni fog és majd olvassátok. :) További szép napot, sziasztok!
http://www.kepfeltoltes.hu/121007/ket_www.kepfeltoltes.hu_.png

2 megjegyzés:

  1. Jujj ez naggyon jóónak ígérkezik ^^. Már izgatottan várom az első részét :)) ahogy elnézem ez is nagy népszerűségnek fog örvendeni majd :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Alicia, örülök, hogy tetszik :)
      Remélem a többiek is szeretni fogják ^^

      Törlés

Kedves olvasó!
Ha van véleményed, kérlek írd meg nekem. :) Minden építő jellegű kritikát szívesen olvasok.