2012. november 26., hétfő

Dancing With the Stars - 2. tánc

http://www.kepfeltoltes.hu/121126/dancewithmekissebb_www.kepfeltoltes.hu_.png
- Lora, én ezt nem bírom! – robogott be mellettem barátnőm a lakásba és az asztalra vágta a táskáját.
- Neked is szép napot Rebekka – mondtam csak úgy mellékesen.
- Ez a Ben Kaufmann egy két ballábas, kényes seggfej!
- Ben Kaufmann? Ugyan arról a személyről beszélünk? Oda és vissza vagy érte... – kihúztam egy széket és leültem vele szembe. Éreztem, hogy ez egy hosszú beszélgetés lesz.
- Voltam! – helyesbített – Csak voltam oda és vissza – nagy levegőt vett és az asztalra hajtotta a fejét.
- Elmeséled mi történt? – tettem fel a felesleges kérdést, hisz tudtam, mindjárt folytatja is a mondanivalóját.
- Jaj, Lora, olyan boldog voltam, hogy vele táncolhatok, hisz ismersz. Tudod, hogy minden filmjét láttam, sőt még a pénztárcámban is van kép róla. Holnap biztos, hogy ki fogunk esni – hadarta már-már kétségbeesetten. 
- Rebekka egy kicsit érthetőbben, ha kérhetem – nem tudtam elképzelni, hogy mi gond lehet Bennel.
- Mit tud Ő a táncról? Mi jogon mer kioktatni engem úgy, hogy a tánchoz egyáltalán nincs semmi köze... Elhiszem, hogy híres, de... de... áh, felidegesít! – nagy levegőt vett és újra visszadöntötte a fejét az asztalra.
- Hé, te nagyszerű táncos vagy – simogattam meg a karját – mióta az eszedet tudod, táncolsz. Egy ilyen férfi nem fog kifogni rajtad, ebben biztos vagyok.
- Komolyan? – nézett rám csillogó szemekkel.
- Komolyan – mosolyogtam rá biztatóan.
Pár pillanatig csak nézett maga elé, de aztán hatalmas mosolyra húzódott a szája:
- Igazad van. Tehetséges vagyok és gyönyörű – mondta nevetve és hátradobta hosszú szőke haját – Tuti, hogy tovább jutunk a következő élő show-ra, na és miért?
- Mert tehetséges vagy – mondtam már én is nevetve.
- Pontosan! – csapott egy hatalmasat a levegőbe, aztán elégedetten sóhajtott. Végre visszatért az igazi Rebekka. – Na, de most te jössz!
- Én jövök? – néztem rá értetlenül.
- Tudod... milyen egy meleg sráccal táncolni? Nem fura? – könyökölt az asztalra, állát a tenyerébe helyezve.
- Mi? Meleg? – pislogtam még mindig értetlenül, mikor végre nagy nehezen leesett mire gondol – Mármint, hogy Bill?
- Persze, ki más?!
- Te jó ég, nem! Bill nem meleg! Nagyon nem – ráztam hevesen a fejem, miközben a táncpróbáinkra gondoltam. Fel se merült bennem, hogy Bill esetleg ’más’. Szenvedélyes és olyan kisugárzása van, amitől az utca másik végén állók is felfigyelnek rá. Lenyűgöző jelenség. Teljesen biztos voltam benne, hogy Bill a nőket szereti... De még, milyen szenvedéllyel.
- Tényleg? Szinte biztos voltam benne, hogy olyan meleg, mint a nap – gondolkodott hangosan barátnőm a plafont bámulva – Komolyan nem az? – nézett vissza rám bizonytalanul.
- Hidd el Rebekka, nem az.
- Hát jó. Ha az lenne sem az én gondom lenne, nem igaz? Na de most mesélj egy kicsit, milyenek a próbák? Jól táncol? – lelkesedett fel Rebekka és kíváncsian fürkészte a tekintetem.
- Döntsd el te magad holnap az adásban – mosolyogtam sokat mondóan, mire Rebekka huncutul párszor megemelte a szemöldökét.

*

Alig volt fél óránk az élő show kezdéséig, Bill mégis olyan nyugodt volt, mintha csak arra várna, mikor kell a sarki közértbe lemennie. Értem én, hogy hozzá van szokva a közönséghez, de mégis, legalább egy kicsit izgulhatna (azzal megnyugtatna).
Kb. két órával ezelőttig nekem sem volt semmi bajom, de mikor Bill felhívott, hogy a helyszínes főpróbán nem tud ott lenni, levert a víz. A Tokio Hotel hosszú idő óta újra együtt, teljes pompájába mutatkozott a székház előtt várakozó riporterek, fotósok előtt. Természetesen nem kerülhették el a kérdéseket, a ’rövid’ interjúkat sem. Bill az összes próbán nagyon jól táncolt, semmi gikszer nem volt soha, de most az elő show-ról beszélünk, ahol a jó szereplés, a tovább jutás a cél. Tegnap még én vigasztaltam Rebekkat, hogy minden rendben lesz, de azt hiszem, most nekem lenne szükségem, egy jó nagy adag bátorításra.
- Nem találok szavakat – zökkentett ki a gondolataimból egy hangos nevetés – olyan pedig ritkán van.
- Tom, most mond azt, hogy nem vagyok olyan mint Danny Zuko – igazította meg világos kardigánját Bill és az újonnan érkező bandatagok felé fordult.
Teljesen egyértelmű volt, hogy ha valaki a You're the one that I want számra táncol, akkor milyen lesz a fellépő ruhája. Billen egy fekete farmer volt, szintén fekete rövid ujjú felsővel és egy vajszínű kardigánnal, aminek az oldalán egy nagy bordó 'B' betű volt felvarrva. A haja hátra volt fésülve és a borostájától is megszabadult. Tetszett a Bill Kaulitz féle Danny Zuko.
- Lora, ők a barátaim és a testvérem – mutatott végig a három srácon, akik mosolyogva nyújtották felém a kezüket és bemutatkoztak.
- A táncparkett mellett ülünk, szóval szeretnék egy pajkos kacsintást a műsor közben – mondta Georg és jól láthatóan, már-már színpadiasan rám kacsintott.
- Rendben, meglátom, mit tehetek – mondtam és ugyan úgy, mint ő, visszakacsintottam.
- Mielőtt elfajulnának a dolgok, ideje lenne leülnünk a helyünk – bökött a fejével Gustav az üresen ácsorgó asztal felé.
- A műsor utáni VIP bulin majd találkozunk – mondta Bill és a három srác egy intés keretében megindultak a székeik felé.
- 10 perc és kezdünk. Sorakozzatok fel a színpad mellett oldalt – szólt hozzánk az egyik szervező lány és már el is tűnt a nagy sietségben.
- Oké Bill – fordultam hirtelen felé – mond, hogy te is izgulsz, kérlek. Sose táncoltam még ennyi ember előtt, arról nem is beszélve, hogy a TV-n keresztül milliók fognak nézni. Ha valamit elrontok tuti YouTube sztár leszek.
- Nyugodj meg, minden rendben lesz, jó páros vagyunk – karolta át a vállam és bátorítóan közelebb húzott magához.
- Legyen igazad...
A táncosok és partnerük szépen sorba beálltak egymás mögé, várva a jelre, amikor kivonulhatnak a táncparkettre. Rebekka a sor elején állt, gyönyörű kék színű nagyestélyi ruhájában, onnan integetett magabiztosan felém. Bárcsak én is ilyen összeszedett lennék...
- 1 perc és felvétel!
http://www.kepfeltoltes.hu/121018/1301839350_90_www.kepfeltoltes.hu_.png 
Sziasztok! Végre itt egy friss rész, tudom, illet volna valami jó részt írnom, ha már ilyen rég nem volt friss, de most ennyi telt tőlem, sajnálom. Remélem azért tetszett, a következő friss A szerelem árából várható. :) További szép napot nektek, sziasztok! :)
http://www.kepfeltoltes.hu/121007/ket_www.kepfeltoltes.hu_.png

9 megjegyzés:

  1. szia!
    nagyon tetszik a blogod:) várom a folytatást!olyan kevesen írnak mostanában th-s blogot.. nekem is van egy,ha érdekel,majd nézd meg:) http://dreams-and-reality.blog.neon.hu/

    VálaszTörlés
  2. Jujjj! Ez naggyon jó lett *--* éés hmm.. Bill mint Danny Zuko .. húú azt hiszem megnézném :DD
    Siess a kövivel! :))

    VálaszTörlés
  3. @Névtelen: Köszönöm, örülök, hogy tetszik; benézek hozzád ;)
    @Alicia: Köszönöm Alicia :) Amúgy igen, én is megnézném Billt Danny stílusú ruhában :D

    VálaszTörlés
  4. Jó lett!:) Várom a kövit!:)

    VálaszTörlés
  5. Jó lett!:) Várom a kövit!:)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó ez blog,nagyon várom már a kövit!!! mikor lesz?:)

    VálaszTörlés
  7. nagyon jó a blogod, nagyon várom már a kövit!!! Mikor lesz?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik! :) Új rész A szerelem árából lesz, de utána a DWTS jön. :)

      Törlés

Kedves olvasó!
Ha van véleményed, kérlek írd meg nekem. :) Minden építő jellegű kritikát szívesen olvasok.