2012. október 30., kedd

A szobalány csókja - 8. rész

http://www.kepfeltoltes.hu/121217/szobal_ny_j_www.kepfeltoltes.hu_.png

A lépcső mellett halkan elhúzódott a lift ajtaja és Anita lépett ki rajta komor arccal.

- Mayola, leadtad a kulcsokat Tonynak? 

- Persze, természetesen – hadartam villám gyorsan. Minél előbb el akartam tűnni a halból, nem voltam felkészülve egy Tommal való találkozásra. 

- Jól vagy? Nagyon sápadt az... Ó! Itt vannak, itt vannak! – sikított fel mikor a hátam mögött meglátta az újonnan érkező hangos társaságot. 

- Fáradt vagyok, szóval, ha nem baj egy kicsit lepihennék az esti nagymosás előtt...

- Pihenés? Miről beszélsz? Gyere! Üdvözölnünk kell őket! – kapott a kezem után és a bejárat felé kezdett vonszolni. 

Ne, ne, ne! 

- Anita kérlek... – kérleltem kétségbeesetten, de nem is figyelt rám. A porta előtt megállt és elengedte a kezem. A szája hatalmas mosolyra húzódott és úgy nézte a négy fiatal férfit és a kísérőiket. 

A portán Tony illendően köszöntötte őket és minden ilyenkor szokásos maszlagot elmagyarázott nekik. Miután végeztek a papírmunkával Tony határozottan Anitára nézett és biccentett egyet.

- Engedjék meg, hogy én is üdvözöljem önöket – kezdte mézes-mázos hangon – A szobáik tisztaságáért és felszereléseikért én és a szobalányaim a felelősek. Ha bármi gond van, csak szóljanak - ütött kicsit hátba, jelezvén, hogy jobban húzzam ki magam.

Jelen helyzetben, még így is túl feltűnő voltam, eszem ágában nem volt kihúzni magam és a vendégek (különösen egy valaki) szemébe nézni. 

- Ő itt a legjobb munkaerő az egész hotelban, ha engem nem találnak, bátran forduljanak hozzá.

- Mi? – pislogtam értetlenül a ’kedvenc’ főnökasszonyomra. Most komolyan megdicsért? Oké oké, Tomék most már tuti valami elit vagy VIP vendégek... Hah, csak tudnám miért. 

„Állj egyenesen!” motyogta Anita, mikor meglátta a kérdő arckifejezésemet. – Ha nem gond, megmutatnám a szobáikat – tette hozzá hangosabban fülig érő mosollyal.

Anitát követve Tomék négyese és még két aktatáskás férfi is beszállt velünk együtt a liftbe. A felvonóban egy szőke hajú, szemüveges fiú állt mellettem, aki nem tűnt valami beszédesnek... Ellenben a furcsa testvérpárral és egy hosszú, barna hajú sráccal, akiknek megérkezésüktől fogva be nem állt a szájuk. 

Olyan volt mintha órák óta menne már a lift, mire a 10. emeleten végre kinyílt az ajtaja. Mindenki szépen kilépett a hosszú, gyönyörű folyosóra és Anita vezetésével a szobák felé indultunk. Alig tettünk meg pár lépést, mikor hosszú, hideg ujjak fonódtak a csuklóm köré és kicsit hátrébb húztak.

- Hogy kerülsz ide? – A szívem eszeveszett ütembe kezdett dübörögni mikor megéreztem a meleg leheletét a nyakamon.

- Dolgozom – vágtam rá halkan még mindig háttal neki. Addig nincs gond, amíg nem látom az arcát, amíg nem nézek a szemébe. Igen, addig nincs gond...

- Beszélnem kell veled.

- Dolgozom – ismételtem.

- Kibaszottúl leszarom – mondta és elengedte a kezemet. Az ujja helyén égett a bőröm. - Fél egyre gyere a szobámba. Ha nem jössz, magam kereslek meg, világos? – adta ki parancsba és újra Bill felé fordult. 

Mi van? 
http://www.kepfeltoltes.hu/121018/1301839350_90_www.kepfeltoltes.hu_.png 
●  Sziasztok!  Itt az újabb rész, remélem tetszeni fog. A következő friss fejezet valószínűleg A szerelem árából lesz, próbálok rászokni, hogy felváltva hozzam az új fejezeteket. :) A véleményeiteket most is várom, és az eddigieket is nagyon köszönöm! :)
http://www.kepfeltoltes.hu/121007/ket_www.kepfeltoltes.hu_.png 


Az oldalon lopás történt! Egy bizonyos Júlia nevű lány rendszerint állítja magáról, hogy az oldalon található történeteket Ő írja Ket néven. Itt szeretném leszögezni, hogy engem sehol máshol nem találtok meg más néven, mindenhol a Ket nevet használom! 

5 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszett!!:DD Bár lehetne hosszabb is a rész, de jó volt!!:))
    xx FW

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett és köszönöm a hozzászólásodat :) Máskor pedig igyekszem hosszabbra írni :)

      Törlés
  2. Szia :) nagyon tetszik a sztorid !!! :)
    Csak tegnap este bukkantam rá de már most IMÁDOM! :DDD
    remélem hamar lesz folytatás mert nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy tetszik a történet! :) Igyekszem a folytatással :))

      Törlés

Kedves olvasó!
Ha van véleményed, kérlek írd meg nekem. :) Minden építő jellegű kritikát szívesen olvasok.