2012. október 23., kedd

A szerelem ára - 8. rész [Oliver!]


- Oliver.... – súgta Sarah miközben fagyottan nézte a férfi asztalát.

- Oliver? Hol? – nézett Bill Sarahra, majd arra amerre a lány bámult.

- Oliver? Ki az az Oliver? – nézett értetlenül Georg Billre.

- A férje – mondta halkan, és jelentőségteljesen Georgra nézett. Tom felnézett az étlapja mögül a lányra, majd ő is arra pillantott amerre a férj ült.

- Menjünk máshová? – kérdezte Tom Saraht nézve.

- Nem, nem kell, maradjatok csak nyugodtan. Viszont én elmegyek, igazából nem is vagyok éhes – egy erőltetett mosollyal végig nézett a fiukon, majd gyorsan felpattant a helyéről és az ajtó felé sietett.

- Legalább a kapucnidat tedd fel. Ilyen bozonttal kiszúrnak akár 1 km-ről is – szólt utána Tom epésen.

- Tudom, tudom – mondta kicsit szemrehányó hangon Sarah és már el is tűnt.

- Nem kéne nekünk is mennünk? – kérdezte Gustav.

- Mi van, ha utána megy az a fazon? Nem valami szimpi – tette hozzá Georg.

- Addig nincs gáz, amíg a helyén ül és kajázik – mondta Bill okoskodó hangon.

- A gond az, hogy a csávó már nem ül az asztalnál – mondta csak úgy mellékesen Tom , majd felállt és az ajtó felé indult – Megkeressük Saraht és a furgonnal visszavisszük a stúdióba.

A srácok összekapták magukat és kivágtattak a puccos étterem ajtaján.

- Merre indult, látta valaki? – kérdezte Georg

- Passz. Váljunk ketté és úgy keressük... – javasolta Tom - Ha nem lenne rajta az a kapucni! – mérgelődött már halkabban és a testvérével elindultak balra, Gustav és Georg pedig ellenkező irányba. Billék a sarokig együtt mentek majd ott két különböző utcába kezdték keresni a lányt.

Borongós, hűvös idő volt, nem nézett senki furcsán a lányra mikor a kapucnit jó szorosan összehúzta az arca előtt. Csak a szemei és az orra látszódott ki, de még ezt is soknak érezte. Bele sem mert gondolni mi lesz, ha Oliverrel szemtől szembe találkoznak. A gondolattól végigfutott a hátán a hideg. A kilógó tincseket gyorsan visszabújtatta a kapucni alá, zsebre tette a kezeit és az egyik kis mellékutcába bekanyarodott. Ahogy egyre messzebb került a forgalmas városrésztől, úgy halkult el a környék és percekkel később már csak a cipője kopogását lehetett hallani.

- Zsákutca? – nézett szembe a hatalmas épület falával, mikor az egyik kis utca végére ért – Teljesen biztos voltam benne, hogy a stúdióhoz fogok érni...

- Nahát, csak nem a kis feleségem?

- Oliver? – súgta halkan és a hang irányába fordult. Teljesen ledermedt. Ott állt pár méterrel előtte és Ő nem tudott merre menekülni.

- Szívecském, már olyan régóta kerestelek – indult meg Sarah felé Oliver – erre mikor újra látlak, négy másik férfi társaságában ebédelsz? – állt meg a lány előtt, és ujjával végigsimított az arcán – Nem szeretem az ilyet, ugye tudod?

Sarah éjfeketei szemei megteltek könnyel úgy nézett a férfi arcába. A torka teljesen kiszáradt, nem bírt megszólalni.

- Oliver – ismételte a nevet alig hallhatóan, amit a férfi egy hatalmas pofonnal jutalmazott. A lány kibillent az egyensúlyából, a kapucni lecsúszott a hajáról. Az arca bal fele teljesen vörös volt, amit ekkor már könny áztatott.

- Te kurva! – kapott Oliver Sarah karja után és visszarántotta maga elé – Megcsalsz, te lotyó? – ordította torkaszakadtából és egy újabb pofon csattant a lány arcán. Sarah szemeiből ekkor már patakokban hullottak a könnyek és próbálta a kezét kirángatni Oliver szorításából, de hiába. A következő pillanatban csak annyit látott, hogy a férfi újabb pofonra emeli a kezét, de egy hangos puffanás után a karján a szorítás enyhül és Oliver ájultan borul a mellkasára. Sarah kibillent az egyensúlyából és a tehetetlen testtel a földre esett. A lány értetlenül nézett körbe, aztán észrevette, hogy áll előtte valaki. Felnézett, és a tekintete Tom hatalmas barna szemeivel találkozott.
http://www.kepfeltoltes.hu/121018/1301839350_90_www.kepfeltoltes.hu_.png
Sziasztok! Ebből a történetből már régen volt új rész, épp itt volt az ideje pótolni. Remélem ennek a történetnek is vannak olvasói, nem csak A szobalány csókjának. :) A véleményetekre mint mindig, most is kíváncsi vagyok, igazán örülnék pár hozzászólásnak (ha esetleg írsz, azt is írd meg kérlek, hogy melyik történetből olvasnál szívesen új részt).
Ennyit szerettem volna, legyetek jók, sziasztok! :)
 
http://www.kepfeltoltes.hu/121007/ket_www.kepfeltoltes.hu_.png  Kérdezz tőlem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves olvasó!
Ha van véleményed, kérlek írd meg nekem. :) Minden építő jellegű kritikát szívesen olvasok.