TÖRTÉNETEK


A szerelem ára / A boldogság ára
A nevem Sarah Watson. Apai ágon angol, anyai ágon német vagyok, ebből adódik, hogy folyékonyan beszélem mind két nyelvet. 22. életévemet töltöm az idén, nem mellékesen másfél éve vagyok férjnél. Ennyi ideje van már romokban az életem.A szobalány csókja
Azt mondják, a szerelem olyan, mint a villámlás. Egy villámcsapás, és máris a tudatot elborító, rózsaszín köd kerít hatalmába. Mayola egy ilyen zivataros éjszakán találkozott először a sebesült idegennel, a mámorító köd mégis elmaradt. A lány idővel döbben csak rá, hogy beleszeretett a titokzatos férfiba, ám mikor már kezdte azt hinni, hogy kiismerte Tomot, jöttek a borzalmak. Gyilkosság, titkolózás, és a férfi, aki kifordul önmagából. Ez Tom Kaulitz igazi valója.


Miss Makulátlan /BEFEJEZETT/
Bill Kaulitz, a 28 éves cég tulajdonos, legújabb kozmetikai termékéhez keres új arcot, Miss Makulátlant. Ezen a rendezvényen találkozik először a gyönyörű modellel, Cathy Black-kel, aki egyből felkelti a férfi érdeklődését. Később találkozásukból munkakapcsolat, végül szerelem lesz, ám a sors akadályokat gurít eléjük.  Vajon boldogan élhetnek együtt? Vagy egy félreértés végleg megmérgezi kapcsolatukat?

I'll be your teacher
Tom Trümper kénytelen felhagyni kicsapongó életével és felelősségteljesen dolgozni, hogy gondoskodni tudjon egyetlen kishúgáról. A tragikus emlékektől menekülve költöznek Osnabrückbe, a festői szépségű városkába, megnyugvást és új életet remélve. Az új hely, új lehetőségeket kínál. A sorsnak köszönhetően megismerkedik Annalena Richterrel, a kissé fura, de kedves tanárnővel.
TOVÁBB >> 


A sziget
Hogy milyen érzés hajótöröttként egy lakatlan szigeten ébredni, nos, inkább ne gondoljon bele senki! A tudat, hogy tehetetlen vagy – azon kívül, hogy egy hatalmas HELP feliratot írsz a homokba – aggasztó és nyugtalanító. Bár őszintén szólva most perpillanat van, ami jobban idegesít. A gondolat, hogy gyilkosként fogok kikerülni a szigetről, nem épp felemelő érzés. Márpedig, ha két napnál tovább maradok összezárva vele a szigeten, tuti, hogy egy kókusszal fogom agyonverni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves olvasó!
Ha van véleményed, kérlek írd meg nekem. :) Minden építő jellegű kritikát szívesen olvasok.