2013. december 1., vasárnap

Welcome to paradise - again.

Drága, kedves olvasóim! Végre egy olyan bejegyzéssel jöttem, aminek remélem sokan örülni fogtok. Jelentem: a rövidke szünetnek vége, az Immaculate-Story.blogspot újra üzemel! :) Mikor a szünettel kapcsolatos bejegyzést írtam, bevallom, azt hittem, hogy legalább 3-4 hónapig nem lesz friss, nem fogok írni. Egy hónappal az akkori bejegyzésem után be kell látnom, nem bírom hosszútávon írás és az oldal nélkül. Annyira mindennapossá vált, hogy feljövök, és írok nektek, hogy fura volt, mikor ezt nem tettem meg. Amit az október végi bejegyzésemben írtam, az, hogy napi 12 órában azon kattog az agyam, hogy miről írjak, ezen még nem sikerült változtatom. Arra jutottam végül, hogy nem fogom erőltetni az írást. Ha egyik nap nem megy, akkor majd következő nap pótolom. Megpróbálok nem ígérgetni a részekkel kapcsolatban, mármint, hogy miből lesz és mikor lesz rész, mert fölösleges. Sajnos nem mindig tudom betartani amit ígértem és ez bosszant.
Na, de, hogy jó és pozitív dolgokról is írjak nektek: Mint ahogy azt már facebook-on említettem, készülök egy kis meglepetéssel nektek, ami december közepére várható (Na, tessék! Megígértem, hogy nem fogok ígérgetni... :D ). Elég izgatott vagyok vele kapcsolatban, remélem örülni fogtok majd neki. :)
Más~ A következő friss fejezetek mind a Miss Makulátlanból lesznek. Hogy miért? Mert ha jól számoltam, akkor nagyjából 5-6 fejezet van vissza. Szeretnék vele végezni, hogy a másik két történetemre is sikerüljön több időt fordítanom. 
Hm... azt hiszem most nagy hirtelen csak ennyit akartam. :) Legyen szép napotok és legyetek jók!
Ölellek benneteket, Ket

8 megjegyzés:

  1. Júúújj Ket!!! Annyira, de annyira örülök, totál feldobtad a napom!!! ^_^ Esküszöm, ez a hét legjobb híre!!! <333333333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy; örülök, hogy ennyire örülsz! :)

      Törlés
  2. Juj de jó :) véégre.
    A srácok is eltűntek, te is, már tiszta "TH elvonási tüneteim" voltak :D Kiváncsi vagyok a meglepetésre is :) és nagyon remélem hogy addigra már ők is adnak valami infót az új albumról mert már ennyit várni... pont most dühöngtem ki magam miatta :D az alienek nyerhetnének valami díjat a türelmükért is...
    Na de amúgy én is nagyonnagyon örülök hogy visszatértél, mindennap feljöttem megnézni hogy mikor jössz vissza :) meg annak is hogy Miss Makulátlan részeket fogsz hozni :)
    Amúgy lehet nem tartozik a témához, de a slash/twincest történetekhez hogy állsz? :) olyan témájú történeteket nem tervezel írni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, ha örülsz a 'visszatérésemnek'. :) Igen, jó lenne valami kis infó, lassan nem marad körmöm, amit lerágjak várakozásomban. ^^'
      A twincest történetekkel nincs különösebb bajom. Igaz, eddig csak egyetlen ilyen témájú történetet olvastam, de az még többnyire tetszett is. Ettől függetlenül nem tervezek ilyeneket írni, azt hiszem én megmaradok a szokásos fiú-lány felállásnál. :)

      Törlés
  3. nagyon de nagyon örülök :))))))

    VálaszTörlés
  4. Hurrá!!!:'D
    Már nagyon vártam ezt a hírt..
    És nagyon örülök neki..:)))

    VálaszTörlés

Kedves olvasó!
Ha van véleményed, kérlek írd meg nekem. :) Minden építő jellegű kritikát szívesen olvasok.