2013. augusztus 27., kedd

Miss Makulátlan 2013 - 18. rész

Szép estét bogyómonyók! :) Elkészültem a legújabb Miss Makulátlan résszel, bár bevallom nem vagyok vele 100%-ig megelégedve. Sebaj, kell ilyen rész is, remélem azért tetszeni fog. :) A következő friss A szerelem árából lesz, remélem azt is várjátok már. :)

Nos, nem is locsognék tovább, jó olvasást mindenkinek!
Ölellek benneteket és nagyon-nagyon köszönöm a sok kedves visszajelzést!Ket
~ 18. rész ~


Cathy a telefon hangos csörgésére ébredt. Bágyadtan nézett körbe a sötét szobában, majd az éjjeliszekrényén hangosan villogó telefonjáért nyúlt.
- Igen? – szólt bele bágyadtan.
- Találkoztál Billel! – Tom hangja sürgető és türelmetlen volt.
- Istenem, Tom... – dőlt vissza párnájára Cathy - Mégis hány óra van? Remélem Ray nem ébredt fel...
- Miért nem mondtad, hogy találkoztatok? – folytatta ugyan olyan feszült hangnemben.
- Épp ezt a beszélgetést akartam elkerülni. Bőven lesokkolt Bill jelenléte, semmi kedvem nem volt ahhoz, hogy ezt bárkivel is megbeszéljem.
- Ugye elmész vele vacsorázni? – szólt pár pillanattal később, már sokkal nyugodtabban az ex-rasztás.
- Nem tudom.
- Ne csináld ezt, el kell menned. Beszélnetek kell! Tudod, hogy van miről...
- Tom kérlek, muszáj ezt éjjel, negyed egykor megbeszélnünk? Aludtam.... – Cathy semmi másra nem vágyott jobban, mint egy kiadós alvásra az eseményekben gazdag nap után.
Miután lefektette Rayt, egy hosszú, pihentető fürdőt vett. A forró vízben kiáztatta magából a gondjait és a problémáit – amit jelen esetben Bill Kaulitz jelentett – és alaposan végiggondolt mindent a múlttal és a jelennek kapcsolatban is.
Cathy feltétel nélkül beleszeretett Billbe. Mint egy tízen éves kiskamasz, szinte már rajongott érte. Idővel Bill is megkedvelte, talán meg is szerette, de aztán mi is lett az egésznek a vége? Egy buta és értelmetlen félreértés miatt, Bill megalázta. Igaz, hogy mindennek már négy éve, de mégis. Komolyan azt képzelte, hogy elmegy vele majd vacsorázni? Na azt már nem...
- Oké, leteszem, hagylak aludni – sóhajtott lemondóan Tom a vonal túlsó végéről – De elmész, mert ha nem, én magam ráncigállak oda – zárta le a mondatát és megszakította a vonalat.
A lány egy hatalmas sóhajjal nyugtázta Tom mondatát. Hogy a fenébe van ennyi energiája az éjszaka közepén? Cathy egy nagy ásítás keretében visszaejtette éjjeliszekrényére telefonját és már aludt is tovább.


- Cathy, rád sem ismerek, gyönyörűen nézel ki! – füttyentett elismerően Adrienne, Cathy barátnője. A fiatal anyukával és feleséggel a korházban barátkozott össze. Fiaik szinte ugyan azon a napon születtek, pár óra eltéréssel.
- Köszönöm, hogy nálatok alhat Ray. Mrs Holtzmann szegény múlthéten eltörte a lábát, így őt nem tudtam áthívni – magyarázkodott Cathy.
- Ray nagyon jó kisfiú, nem lesz vele semmi gond. Amúgy is Matt nagyon örült, mikor mondtam, hogy itt alszik.
- Köszönöm még egyszer, holnap délelőtt jövök érte. Ray, szia! – szólt be a szobába a lány, mire fia egy laza intéssel nyugtázta anyja köszönését.
- Érezd jól magad – kacsintott játékosan Adrienne és egy öleléssel elbúcsúzott barátnőjétől.
Cathy a lépcsőházból kiérve nagyot szippantott a kellemes, hűvös esti levegőből. Vékony, bézs színű ruháján keresztül is libabőrös lett, szinte teljesen ugyan úgy, mint évekkel ezelőtt, mikor először ment vacsorázni Billel. Olyan távoli emléknek tűnt, azaz este, már-már hihetetlen volt, hogy egyáltalán megtörtént.
Fehér kis Twingojával lassan haladt a Panorama Restaurant felé. A környék legelőkelőbb étterme volt, nem csak az ételek, a környezet is lenyűgöző volt. A kis dombra épülő vendéglőből tökéletes kilátás nyílt a városra, ami az esti sötétségben még gyönyörűbb volt.
A lány nyolc után nem sokkal parkolt le az étterem parkolójában. Hosszú ruháját óvatosan megemelve szállt ki autójából, majd kecsesen indult a bejárat felé. Benn halk zene szólt, a led lámpákkal borított plafon kellemes hangulatú fényt biztosított.
- Jó estét, üdvözlöm éttermünkben! Milyen névre foglalt asztalt? – kérdezte az ajtó mellett álló szemüveges férfi.
- Kaulitz – válaszolta bizonytalanul Cathy, és nagyon remélte, hogy Bill volt olyan előrelátó, és foglalt asztalt.
A férfi pár pillanatig keresgélt a foglalások között, majd mikor megtalálta a Kaulitz nevet, szeme alig láthatóan elkerekedett.
- Sajnálom, hogy megvárakoztattam hölgyem, erre tessék – hadarta és egy hatalmas mosollyal az arcán elindult Cathy előtt az asztaluk felé.
A lány bizonytalanul követte a férfit, aki egy külön kis terembe kísérte. Az egész helységben egy szépen megterített asztal volt, az étterem zaja egyáltalán nem hallatszott be A legcsodálatosabb az egészben mégis a kilátás volt. A plafonig érő hatalmas ablakok és ajtó egy kis erkélyre nyílt, ami tökéletes rálátást biztosított a kivilágított városra.
A férfi, aki bekísérte a lányt eltűnt, valószínűleg visszaállt kirendelt helyére. Cathy nem bánta, hogy egy kicsit egyedül lehetett, össze kellett szedni gondolatait és nem utolsó sorban, őrült tempóban dobogó szívét is le akarta nyugtatni.
Halkan elhúzta a vastag üvegajtót és kilépett a drága, márványkővel borított erkélyre. A szél gyengéden belekapott hajába, jólesően fújta az arca körül.
A hold fénye bevilágította az eget, az est első csillagai halványan fénylettek körülötte. Cathy a korlátra támasztotta könyökét, úgy nézett a távolba, csodálta a várost.
Gondolataiban akaratlanul is egy négy évvel ezelőtti éjszakára emlékei rémlettek. A hűvös szellő ugyan úgy játszott hosszú tincseivel, mint akkor, a látvány ugyan olyan gyönyörű volt mint azon az estén... és egy férfi, ugyan úgy, mint most is, mellette könyökölt az erkélyen.
Cathy egyből megérezte, mikor Bill belépett a kis helységbe. A férfi nem szólt hozzá, halk, óvatos léptekkel állt meg mellette és nézte Ő is a város pompás fényeit. Közel voltak egymáshoz, Bill keze szinte súrolta a lányét. Cathy ereiben a vér őrült gyorsaságban folyt, a tompa, ruhán keresztül alig érezhető kontaktustól. Ha akarták se tudták volna tagadni a köztük szikrázó feszültséget.
- Nosztalgikus – törte meg elsőként Bill a csendet. Hangja nyugodt, elgondolkodó volt. Valószínűleg neki is eszébe jutott megismerkedésük estélye.
- Nagyon sok dolog történt azóta.
- Megváltoztál.
- Megváltoztunk.
- De még mindig gyönyörű vagy - nézett az este folyamán először a lány felé Bill. Tekintetében égett a vágy.
- Ezzel nem érsz el semmit – hazudott Cathy. Bill szavaitól a szíve még gyorsabban vert, félő volt, hogy átszakítja mellkasát – Mit csinálsz itt? – kérdezte néhány perc múlva.
- Menyasszonyi ruhát – rántotta meg vállait lazán Bill – Állítólag itt varrják a legszebb ruhákat.
Cathy zavartan pillantott oldalra, de Bill akkor már újra az eget nézte. Rossz érzés fogta el...
- Menyasszonyi ruha? – kérdezte bizonytalanul, remélve, hogy Bill nem hallja ki belőle idegességét.
- Eljegyeztem a barátnőmet – mutatta fel gyűrűsujját, amin egy fehérarany karikagyűrű díszelgett – Nyáron összeházasodunk.
Cathy hitetlenkedve nézett az ékszerre, olyan volt, mintha lábai alól kirántották volna a talajt. Menyasszony? Esküvő? Nem, biztosan csak viccel. Ha ez igaz, akkor Tom biztosan elmondta volna neki... igaz? Villámcsapásként hasított a gondolataiba Tom néhány megjegyzése. Például mikor Billel beszélt telefonon: „Nem láttam egész nap, gőzöm sincs, hol lehet.”, vagy mikor náluk vacsorázott: „Pár napot még biztosan maradunk, de utána elmegyünk. Ilyen alkalmad nem lesz több”. Miért is nem mondta el Tom az igazságot? Miért akarta annyira, hogy Bill tudjon Rayről, mikor mennyasszonya van? Annyira bonyolult volt minden!
- Mandyt két éve ismerem – kezdett Bill mesélni. Cathy bármi mást szívesebben hallgatott volna, mint a boldog, szerelmes történeteiket. Legszívesebben befogta volna a füleit – Szeret.
- És te szereted? – Kérdezte szinte suttogva a lány, előre rettegve a választól.
Bill sokáig nem válaszolt, csak nézte hol a tájat, hol a gyűrűjét. Percekig mozdulatlanul álltak egymás mellet, mikor Bill a lány felé fordította arcát. Tekintetük egybeolvadt, farkasszemet néztek egymással. Cathy tehetetlen volt. Ha akarta se tudta volna elfordítani fejét. Bill szemei magához láncolták, mikor végre megszólalt:
- Sose szerettem úgy senkit, mint téged.

19 megjegyzés:

  1. úristenem...ez nem lehet igaz!!!ne csináld már.Bill nem vehet el egy másik csajt :(( nem,nem,nem.ez a rész most kicsit kiakasztott.hamar hozd a kövit!!
    puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, ha ilyen érzéseket sikerült kiváltanom a résszel. ;)
      A folytatást pedig már el is kezdtem írni!

      Törlés
  2. Az a para h nem reg olvastam egy kamu cikket miszerint az igazi Bill eljegyezte a baratnojet o_O persze az oldal kozolte h csak kami de akkor is.levert a viz. :'( legyen boldog vege.nem lehet iiilyeen <_<

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Váó, Bill mint vőlegény. ♥ Jól hangzik, bár picit emészteni kell. :)
      A befejezésen még mindig gondolkodom, remélem olyan lesz, ami mindenkinek tetszeni fog. :)

      Törlés
  3. Neeeem! Tiltakozom! Fellebbezést követelek! Miééééért???! :(((.... :D pont ezt nem akartaaaam :D ugye ez csak valami vicc? :D Lécci lécci kéérlek csinálj valamit báármit csak véégre boldogok lehessenek! //okéé az tény h előtte Billt jól megbüntetném/// (úúristen nem igaz h ezt én írtam.. nem úgy értettem esküüü:'DD) Szóvall naa érted :D Boldogságot nekik ^^.♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Cathy büntesse meg Billt? Még jó, hogy most olvastam A szürke ötven árnyalatát... :D Neem, ilyesféle büntetés nem lesz, sőt lehet, hogy másmilyen sem. Lehet, hogy Cathy Bill kezei közé veti magát és cup-cup~ Majd kiderül. ;)

      Törlés
  4. <3 Sose szerettem úgy senkit, mint téged. <3 !!!!!!!!!!!! :O Gott, kiugrik a szívem a helyéből! <3 :') Szavakkal el sem lehet mondani, mennyire ééédeees és imádnivalóóó!!! :')) először SOKK, aztán pedig HATALMAS MEGKÖNNYEBBÜLÉS, szval huhh!!!!!!!!!!! Ket, te tudsz vmit, hogy egyes részek után egyszerűen nem (vagy csak nagyon nehezen) tudok megszólalni :OO :)) iszonyúan imádtam!!! :))) és nagyon-nagyon várom a kövit!!! :) siess, ahogy tudsz <3 :) pussz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ui.: könyörgöm Happy End legyen! <3

      Törlés
    2. Nagyon örülök, hogy ennyire a hatása alá kerültél a résznek, ilyeneket olyan jó olvasni. :))
      Úgy látszik mindenki happy endet szeretne. Kénytelen leszek komolyabban elgondolkodni rajta, ha már az eredetitől eltérve, kezd más irányba terelődni a történet. :)

      Törlés
  5. Most komolyan??? :O Esküvő??? :O Bill mit csinálsz ejnye :D Nagyon Szuper Lett :) Várom a folytatást :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm, örülök, hogy tetszett a rész! :))

      Törlés
  6. Na ne szórakozz velem. Pont itt kellett abbahagynod?!
    Nagyon tetszett a rész!:) Szuper lett. Pont mint a többi. De ezt már írtam egy párszor.:D
    Teljesen kedvet kaptam én is írni egy TH történetet:o. Csak nem szeretek utánozni senkit, úgyhogy megmaradok inkább az örök olvasódnak!:)
    x Fantasygirl

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsi, hogy itt hagytam abba, fenn kell tartani az érdeklődést. ^^'
      A dicséretedet köszönöm, nagyon jólesik. :) Miért nem próbálsz meg írni? Lehet, hogy csak úgy bevillan egy jó gondolat és egy szuper történetet írsz. Ha kedvet kaptál hozzá, szerintem próbáld meg. ;)
      Annak pedig nagyon örülök, hogy örök olvasóm vagy, köszönöm! :))

      Törlés
  7. szia. :)
    úristenem, nagyon meglepődtem, amikor Bill azt mondta Cathynek, hogy eljegyezte a barátnőjét. :/ de azután olyan nyugodtság töltött el, mint még soha... "-Sose szerettem úgy senkit, mint téged." na, ez a mondat örökre belevésődött az emlékezetembe! :D várom a következőt, és persze a Szerelem árából is nagggyon. :)
    pusziii.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dalmus! :)
      Örülök, ha elértem a célom, ezzel a menyasszonyos-megdöbbentős dologgal. Annyit elárulhatok, hogy később több szerepe lesz Mandynek. ;) Nagyon örülök, hogy tetszett a rész, igyekszem hamar írni, hogy ebből is hozhassam a folytatást. :)

      Törlés
  8. Ehm... Cathynek kéne egy nagy palacsintasütő és azzal verni Bill fejét. :D Ott az erkélyen, a holdfényben. :D Előhúzná a szoknyája alól...és akkor piffpuff. :DDD Oké azt hiszem, elég pihent vagyok. ^^ De kicsit sokkolt, amiket Bill mondott. Imádtam ezt a részt egyébként. :D Alig várom a folytatást. :) De persze a Szerelem árának is ugyan úgy fogok örülni. :D
    D.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy tetszett a rész, ami pedig a palacsintasütős incidens érinti... hát, nem is rossz ötlet. :D
      Igyekszem a folytatással. :))

      Törlés
    2. Mi az igazi neve Cathynek, arra gondolok hogy ott feny az oldal legtetejen bill mellett a kepen

      Törlés
    3. Torrey DeVitto a színésznő neve. :)

      Törlés

Kedves olvasó!
Ha van véleményed, kérlek írd meg nekem. :) Minden építő jellegű kritikát szívesen olvasok.