2013. augusztus 18., vasárnap

A szerelem ára - EXTRA rész [+18]

Sziasztok drágáim! :) Legutóbb írtátok néhány, hogy szívesen elolvasnátok A szerelem árának azt a bizonyos +18-as jelenetét. Nos, kérésetek szemelőt tartva, írtam egy extra részt, ami erről a bizonyos együttlétről szól. :) Még mindig elég nehéz felnőtt témáról írnom, de majd csak belejövök - legalábbis remélem. Nem lett hosszú, de remélem azért tetszeni fog. :) A következő friss már a 27. része lesz ennek a történetnek, ami azt jelenti, hogy nagyjából 5-6 rész van hátra.
Oké, nem is beszélek többet, jó olvasást kívánok. :)
Legyetek jók, további szép napot/estét nektek, ölellek benneteket! ♥
http://www.kepfeltoltes.hu/130804/angyal3png_www.kepfeltoltes.hu_.png


 EXTRA rész – A vágy, ami hatalmába kerít
A forró csókok, érintések hatalmába kerítették Saraht. Hiába próbálta volna tagadni mennyire a bűvkörébe vonta Tom. Attól a perctől kezdve kívánta őt, mióta megérintette a mellén éktelenkedő sebhelyet...
Tom egyik tenyerével Sarah feje mellett támaszkodott, másikkal felfedezőútra indult a lány vékony testén. Csókjuk egy pillanatra sem szakadt meg. Minden elfojtott vágyukat, a felgyülemlett feszültséget átcsókolták egymás szájába.
- Vedd le a hálóinged, különben én tépem le rólad... – lihegte kábán Tom. Hangja sürgető volt és határozott.
Sarah áthúzta fején a vékony, púderszínű selymet és a földre dobta. Tom elismerően nézett végig a félmeztelen lányon, mutatóujját gyengéden végighúzva Sarah mellén lévő sebhelyen.
A lány arca égett a vágytól s a zavarba ejtő érintéstől. Magatehetetlenül, bódultan feküdt teljesen kiszolgáltatva Tomnak. Soha, eddigi élete során nem vágyott még ennyire férfira, mint most.
Tom élvezte Sarah reakcióját. Ujjaival gyengéden körözött a lány testén, néha egy szűzies csókot lehelve annak vörös ajkaira.
- Kérlek... – nyögte fojtott hangon Sarah, mikor pár pillanattal később Tom belső combját kezdte simogatni. Az elviselhetetlen vágy ködös felhőként úszott tudatába, kiiktatva a józan gondolkodást. Tom lassúsága, a gyengéd érintései teljesen megőrjítették. Mindennél jobban vágyott Tomra és a bekövetkező gyönyörre.
- Minden egyes pillanatot ki akarok élvezni – válaszolt rekedten a rasztás és lerángatta magáról pólóját és a lány hálóingje mellé hajította.
Sarah úgy kapaszkodott az izmos vállakba, mint fuldokló a mentőmellénybe. Tom a megmentője volt, megmentette Olivertől, a borzalmas valóságtól és hamarosan ettől az őrjít vágytól is megszabadítja...
Mindketten feljebb másztak az ágyban, Sarah a párnák puha anyagába fúrta arcát, mikor Tom a legutolsó testét takaró kis anyagtól is megszabadította.
- Látni akarom az arcodat – suttogta Tom, mire a lány felé pillantott. Tekintetük összeolvadt, mindkettejük szemében ott csillogott a feneketlen vágy, hogy végre igazán érezhessék egymást. A rasztás egy pillanat alatt rúgta le farmerját és fekete boxerét, ami a többi ruhadarab után hullott a földre.
Sarah teste megfeszült, mindketten halkan felnyögtek, mikor végre megérezték egymást. Tom lassú, egyenletes mozgásba kezdett, ami idővel egyre gyorsabbra váltott. Felvették egymás ritmusát, Sarah Tom izmos karjába mélyesztette körmeit, mire a rasztás hangosan nyögött egyet és gyorsított a tempón...
Percekkel később, szinte egyszerre érte el őket a beteljesülés. Lihegve, levegő után kapkodva dőlt Tom a lány mellé, aki pihegve próbálta magára húzni takaróját.
- Azt hiszem most szeretkeztem életemben először... – szólalt meg jó néhány perccel később Tom, egyenesen a lány arcába bámulva. Sarah kócos tincsei alól pillantott fel rá, és simított végig az izzadt, borostás arcon – Ugye tudod, hogy már akkor elvarázsoltál, mikor belöktél a hotelszobám ajtaján?
- Igazán? – kuncogott alig hallhatóan Sarah. Milyen rég is volt... Az első találkozásuk.
Tom szorosan húzta izmos mellkasához a lányt, kezei óvón fonódtak köré. Sarah sose érezte magát ilyen biztonságban, mint most. Tom karjaiban, csak ők, senki más. Együtt.
- Aludj, édes – suttogta a rasztás, a lány fáradt tekintetét látva, és egy gyengéd csókot lehet a homlokára.

15 megjegyzés:

  1. fuuu ez nagyon jó lett.. várom a folytatást :) Jessica :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett Jessica, nemsokára jön a folytatás. :))

      Törlés
  2. Jaaj hát én elolvadtam olyan édesek voltak. :DD Tomnak mindig is jól álltak ezek a romantikus vallomások. Megvagyok elégedve és azt hiszem minden értelemben teljesült a kívánságom! :D♥ Nagyon jó lett és biztos vagyok benne, hogy jobb nem is lehetett volna. Imádtam! Mint az összeset eddig :)))♥ És nem akarom, hogy vége legyen :'DD úgy a szívemhez nőttek már... :(:DD♥♥
    Mondanám azt, hogy alig várom a következő részt, de nem mondom mert akkor egy lépéssel közelebb kerülünk a végéhez. :DD .. szóval nem mondok semmit :DDD♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, köszönöm Alicia, nagy kő esett le a szívemről. :) Áh, én se akarom, hogy vége legyen, szeretem/szerettem írni. :D ♥

      Törlés
  3. Húúú, ez tényleg EXTRA lett! Annyira, de annyira imádtam! <3 van egy olyan érzésem, hogy belejöttél a +18-as írásba :)) még milliószor eltudnám olvasni :) várom a kövit :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ui.: hihi, lesz még ilyen?? ;) ugye leeeesz??? ;)

      Törlés
    2. Köszönöm Linda, nagyon örülök, hogy tetszett! ♥ Nem vagyok benne biztos, hogy lesz még ilyen rész, legalábbis ebben a történetben. :))

      Törlés
  4. nagyon jó lett!!! nem akarom h vége legyen akarok második évadot :DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy tetszett. :) Második évad? Hát, nem is tudom. :D

      Törlés
  5. Mmm... :) Kielegito egy resz volt szoszerint :D Tenyleg belejottel. Varom a vegkifejletet. De azert tenyleg hianyozni fog. Emlekszem annak idejen egybol bele szerettem.
    D.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy nem csak nekem fog hiányozni... :)) De! Addig is vissza van még pár rész, ami remélem ugyan úgy mint a többi tetszeni fog és megszereted.

      Törlés
  6. Fantasztikus!! (: Alig várom a folytatást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Betti, pár nap és hozom a folytatást. :))

      Törlés

Kedves olvasó!
Ha van véleményed, kérlek írd meg nekem. :) Minden építő jellegű kritikát szívesen olvasok.