2013. március 30., szombat

Welcome to paradise!

Sziasztok! :) Öm, igazság szerint nem is tudom hol kezdjem, nagyon azt sem tudom, mit akarok. Vagyis de. Írni akarok nektek megint. :) 
Amikor hétfőn ez az egész lopásos dolog kiderült, teljesen ledöbbentem, és ahogy azt az akkori bejegyzésemben is írtam, be akartam fejezni az írást. Pontosabban az írást magát nem, csak az interneten való publikálását. Viszont amit utána visszajelzéseket tőletek kaptam itt az oldalon, e-mailban és facebookon, az szintén ledöbbentet, persze pozitív értelemben. :) El nem tudom mondani mennyire jól esett a biztatásotok, a kedvességetek és az, hogy kiáltatok mellettem. Örülök, hogy olyan emberek olvassák a történeteimet és látogatják az oldalt mint TI! Tényleg, igazán nagyon köszönök mindent! :)
Ami pedig a kleptomán lányt illeti, remélem a továbbiakban nem fog ilyet és ehhez hasonló dolgokat csinálni sem az én történeteimmel, sem pedig máséval. Írók! Legyetek figyelmesek, nehogy ti is a sorsomra jussatok... :).
Na, de hogy végre befejezzem a locsogást, jelentem: Este hozom a Megvédelek - avagy légy kedves különben meghalsz 1. részét. :) Az első rész még elég lapos és semmi különös nem történik benne, de a következőkben ígérem, pótolni fogom Tom hiányát. ;)
Most pedig megyek, nemsokára újra jelentkezem! :) Legyetek jók, sziasztok!
http://www.kepfeltoltes.hu/130501/ketpng_www.kepfeltoltes.hu_.png
UI.: Alicia, Diane köszönöm a díjat!

3 megjegyzés:

  1. Szia. Nagyon örülök hogy erre a döntésre jutottál. Én nem rég találtam rá a blogodra és őszintén ledöbbentem, sőt, felháborodtam mikor ez az egész kiderült. Mindenesetre szívből örülök annak hogy tovább folytatod, és nem hagyod abba azt, amit minden bizonnyal nagyon szeretsz csinálni. Úgy hogy továbbra is kívánok sok látogatót, és kommentelőt. :) ;) Írj sokat! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Ann! Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy! :) Igen, szeretnék minél többet írni a továbbiakban. :)

      Törlés
  2. Mi pedig minél többet olvasni! :D Örülök, hogy így döntöttél! ^.^

    VálaszTörlés

Kedves olvasó!
Ha van véleményed, kérlek írd meg nekem. :) Minden építő jellegű kritikát szívesen olvasok.