2014. augusztus 10., vasárnap

2014. szeptember 27.


Drágáim, sziasztok!

Picivel több mint egy hónap múlva lesz a blog létrehozásának/alapításának második évfordulója. :) E jeles napot, ugyan úgy mint tavaly, szeretném egy picit megünnepelni veletek. Pontosan mire is gondolok? Ezen a napon megpróbálom aktívabbá tenni a blog facebook profilját. Megosztanék veletek képeket, videókat, a történetekkel kapcsolatos 'kulisszatitkokat' és bennfentes információkat, de persze ti is kérdezhettek vagy elmondhatjátok véleményeteket, mind az oldalról, mind a srácokról.
Az idei eseményt egy picit felturbózva, egy játékra is szeretnélek meginvitálni benneteket. Annyi dolgotok lesz csupán, hogy 5 darab kérdésre kell válaszolnotok (A kérdések értelemszerűen a bloggal és a történetekkel kapcsolatos lesz). Mindenki pontokat fog kapni attól függően, hogy milyen gyorsan és persze milyen helyesen válaszolt. A nyertesnek jutalmul egy személyre szabott novellát fogok írni. :)
Ha egy picit felkeltettem az érdeklődésedet, akkor az alsó képre kattintva érhetitek el az eseményt Facebook-on, és ha kedvetek van, csatlakozzatok. :)

http://kepfeltoltes.hu/140810/sz_let_snap2pici_www.kepfeltoltes.hu_.png

Ölellek benneteket, legyetek jó! Ket

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves olvasó!
Ha van véleményed, kérlek írd meg nekem. :) Minden építő jellegű kritikát szívesen olvasok.