2013. május 3., péntek

Kritika

Sziasztok! 
Már megint nem egy friss fejezettel jöttem, tudom. A rész már készül, remélem minél hamarabb elkészülök vele. :) Amiért most írok nektek az az, hogy pár napja kértem egy kritikát A szerelem ára című írásomról. Ezelőtt még senkit nem kértem meg, senki nem írt kritikát, ezért eléggé izgultam, hogy milyen visszajelzést kapok felőle. Íme Alice véleménye:


Történet: Igazság szerint nem vagyok egy nagy Tokio Hotel fan, sőt! Nem is ismerem őket, ezért teljes évezettel olvastam a sztorid, hiszen számomra újdonság volt. Nem találkoztam még ilyesmi bloggal, amiért szívből gratulálok; hogy sikerült egy egydi történettel elődrukkolnod. Hogyha a történetet külön pontoznám, akkor egyértelműen 10-est adnék!
Kinézet: Egy fejléc nagyon hiányzik a blogodról. És még egyetlen-egy dolog van, amibe beletudok kötni: A modulsáv méretét csökkenteném, mert ez így szerintem túl nagy. De másba nem tudok beleszólni, mert minden a legjobb! Illetve a modul témához kapcsolatosan még annyit hozzátennék, hogy a chat ablak méretét is átállítanám. 
Karakterek: Hát itt is, csak annyi, hogy nagyon megfogott, hogy az egész nem valami One Direction, vagy hasonló fanfiction!
Összesítve: 10/10
Alice még egyszer köszönöm a pozitív véleményed, igazán jólesett! :)
Egy picit más ~ Olvasóim, akik kedvelték a facebook oldalamat. Látjátok ti a kiposztolt bejegyzéseimet? Csak mert van egy olyan rossz szokása a facebook-nak, hogy nem mindenki számára teszi elérhetővé a közzétett bejegyzéseket, képeket. Megtennétek, hogy a csetben, hozzászólásban, vagy akár facebook-on írnátok, ha látjátok a legutóbbi bejegyzésemet? Megelégszem egy igennel is. :)
Most viszont búcsúzom, kellemes hétvégét mindenkinek, érettségizőknek pedig előre is hajrá, sok sikert! :) 
http://www.kepfeltoltes.hu/130501/ketpng_www.kepfeltoltes.hu_.png

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves olvasó!
Ha van véleményed, kérlek írd meg nekem. :) Minden építő jellegű kritikát szívesen olvasok.